Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco

Vanntette sko

Er været ruskete? La ikke det hindre deg. Hos FEETFIRST finner du rikelig med vanntette sko, støvler og støvletter som holder væten ute, men stilen oppe. Fra stilrene gummistøvler til kraftige vinterstøvler og vanntette boots. Vil du være sikker på å få best mulig komfort for foten, velger du et par med GORE-TEX som lar foten puste, men holder væten ute. Du handler enkelt ditt par online!

Filtrer & sorter
SorteringNyinnkommet
Din Sko
Ecco
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Skotype

Babysko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Outdoor and trekking

Sneakers

Støvletter

Vintersko

Din Sko
Ecco
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Sort
Flerfarget
Blå
Rosa
Grønn
Lilla
Beige
Gul
Grå
Brun
Hvit
Metall
Rød

188 artikler

Lejon-Tex, Phoenix High Waterpoof
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Linear, Accra Midcut Waterproof
650 NOK
Str. 31-38Din Sko
Zoey, Cardi Zip Waterproof
450 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Linear, Alex Midcut Waterproof
549 NOK
Str. 25-30Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
599 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
650 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Alex Midcut Waterproof
550 NOK
Str. 25-30Din Sko
Linear, Accra Stövel Waterproof
650 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Asta Stövel Waterproof
700 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Isak Lace Up Waterproof
549 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Isak Lace Up Waterproof
549 NOK
Str. 32-39Din Sko
Linear, Jones Lace Up Waterproof
550 NOK
Str. 25-30Din Sko
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Velcro
450 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Phoenix High Waterproof
450 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Love Warm
250 NOK
Str. 22-35Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Love Warm
250 NOK
Str. 22-35Skopunkten - 3 for 2
Linear, Madison Waterproof
550 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Olof Fur Waterproof
599 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Asta Midcut Waterproof
650 NOK
Str. 32-38Din Sko
Leaf, Leaf Sandvik Waterproof
749 NOK
Str. 31-39Din Sko
Leaf, Leaf Sandvik Waterproof
749 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Madison Lace Up Waterproof
550 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Madison Lace-Up Waterproof
549 NOK
Str. 31-38Din Sko
Lejon-Tex, Phoenix High Snow Waterproof
450 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.