REKLAMASJONER

Du har innen tre år fra kjøpet fant sted rett til å reklamere på produkter som er beheftet med mangler etter gjeldende forbrukerkjøpslovgivning. Skulle du få en defekt eller feillevert vare eller om det er noe annet som avviker fra din bestilling, kontakt kundeservice på kundeservice@feetfirst.no så snart feilen oppdages. Reklamasjoner som gjøres innen to måneder fra du oppdaget feilen, skal alltid regnes som inngitt rettidig.

Skriv årsaken til reklamasjonen på den vedlagte returseddelen som kommer i pakken, og bruk returseddelen ved reklamasjoner. Vi står for fraktkostnaden for godkjente reklamasjoner.

Når et reklamert produkt er returnert og reklamasjonen er godkjent, kommer vi til å kompensere deg i samsvar med gjeldende forbrukerkjøpslovgivning. Vi etterstreber at det skal skje innen en uke fra reklamasjonen er godkjent.

Det går naturligvis også bra å besøke en av butikkene våre for å reklamere. Ta da med produktet og ordrebekreftelsen, så hjelper personalet deg. For reklamasjon på varer i en av våre butikker tilbyr vi kun tilbakebetaling ved overføring til ditt betalingskort eller ved utstedelse av tilgodelapp som er gyldig i en av våre butikker. Vi har ikke mulighet til å kreditere fakturaer ved innlevering av varer i noen av våre butikker.

Hvis du derimot har kjøpt produktet i en av butikkene våre, må du henvende deg til den skokjeden hvor kjøpte produktet. Produkter kjøpt i butikk kan ikke reklameres til nettbutikken.

Hvis du ønsker å sende inn en klage per brev, kan du gjøre det til følgende adresse:

NilsonGroup AB, Kundservice
Box 508
SE-432 19 VARBERG
SVERIGE

 

LOVVALG OG TVISTER

Disse vilkårene, samt eventuelle tvister som oppstår i forbindelse med vilkårene ved bruk av nettbutikken, eller ved kjøp på nettbutikken, reguleres av norsk rett.

Ved reklamasjoner og eventuelle tvister som vi ikke lykkes med å løse, anbefaler vi at du henvender deg til Forbrukerrådet for nærmere veiledning, www.forbrukerradet.no. Dersom minnelig løsning ikke oppnås, vil FEETFIRST etterleve eventuelle beslutninger fra Forbrukertvistutvalget.

 

 

 

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK