Cookies

På nettstedet (FEETFIRST..no/.com) brukes det cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på den besøkendes datamaskin og som det er mulig å bruke for å se hva den besøkende gjør på nettstedet.

Vi bruker forskjellige typer av cookies:

  • en permanent cookie som ligger på den besøkendes datamaskin en viss tid,
  • en session-cookie som lagres midlertidig i datamaskinens minne så lenge den besøkende er inne på en nettside. Session-cookies forsvinner når du lukker nettleseren.
  • tredjeparts cookies, dette er cookies som et annet selskap har plassert på datamaskinen din. Det er tredjeparts cookies som blant annet gjør at du får se målrettede annonser på andre nettsider, så kallet retargeting.

Vi bruker cookies for å forbedre nettstedet for den besøkende, f.eks. ved å tilpasse nettstedet etter den besøkendes ønsker, valg og interesser, samt å kunne hjelpe deg med å holde orden på hvilke varer du har lagt i handlekurven.Vi bruker cookies for å analysere nettsiden og hvordan den brukes (se eget stykke om webanalyse nedenfor) samt for markedsføring via retargeting.

Ved å godkjenne denne integritetspolicyen og/eller bruke nettstedet samtykker du til behandlingen av cookies ifølge det som er sies her. Hvis du ikke aksepterer at det brukes cookies, kan du slå av cookies i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Du kan også stille inn nettleseren slik at du får et spørsmål hver gang nettstedet prøver å plassere en cookie på din datamaskin. Via nettleseren kan også tidligere lagrede cookies slettes, se nettleserens hjelpesider for mer informasjon. Videre kan du når som helst slette cookies manuelt fra harddisken.
Hvis du vil slette cookies som allerede finnes på din datamaskin, se instruksjonene i nettleseren.

For å lese mer om cookies, klikk her.

Google Analytics og Google Tag Manager (webanalyse)
Nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste som leveres av Google LLC (”Google”). Google Analytics bruker cookies, dvs. tekstfiler som plasseres på din datamaskin for å kunne analysere hvordan brukere anvender nettsiden. Informasjonen som genereres av slik cookies gjennom din bruk av nettsiden (inklusive IP-adresse), vil bli viderebefordret til og lagret av Google på servere i og utenfor EØS.

Google kommer til å bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettsiden og sammenstille rapporter av aktiviteter på nettstedet.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter hvis det kreves i henhold til loven, eller i tilfeller der en tredjepart behandler informasjonen for Googles regning. Google kommer ikke til å koble din IP-adresse sammen med andre data som Google innehar. Ved å bruke nettstedet samtykker du til at Google behandler dine opplysninger på den måten og til de formålene som beskrives ovenfor.

Hvis du ikke vil at dine besøk på nettstedet skal vises i statistikken i Google Analytics, kan du installere et tillegg i nettleseren. Tillegget finnes for nettleserne Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari og Opera og er tilgjengelig her.

Gjennom Google Analytics bruker vi også cookies til remarketing. Remarketing innebærer interessebasert annonsering, dvs. at din atferd på nettstedet kan brukes til rettede annonser på andre nettsteder. Til dette formålet brukes det data fra en tredjeparts-cookie. Hvis du ønsker å endre dine innstillinger for remarketing eller ønsker å velge bort cookies som brukes til interessebasert annonsering fra Google, kan du gjøre det her.

Hotjar (webanalyse)
Nettstedet bruker Hotjar, en webanalysetjeneste fra Hotjar Ltd (”Hotjar”).

Informasjonen som samles inn av Hotjar når du bruker vårt nettsted (f.eks. den henvisende URL-en, hvilke nettsider du har besøkt, din type nettleser, dine språkinnstillinger, ditt operativsystem, din skjermoppløsning) kommer til å bli overført til en av Hotjars servere i EU, der de blir lagret og analysert. Resultatet av dette gjøres senere tilgjengelig for oss i anonymisert form.

Du kan når som helst tilbakekalle din tillatelse til webanalyse ved å avregistrere deg på Hotjars nettsted, https://www.hotjar.com/opt-out.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.

OK

BLI MEDLEM OG FÅ 10% RABATT PÅ NESTE KJØP I BUTIKK!

VENLIGST GODKJENN VILKÅRENE.

Medlemskap

Disse vilkårene gjelder mellom deg og NilsonGroup AB for ditt medlemskap i FEETFIRST Friends.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB. Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å identifisere deg i kassen.

Medlemskapet gjelder i samtlige NilsonGroups butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Nilson Shoes og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husholdning. Personer i samme husholdning kan koble sammen medlemskapene sine for å samle bonus i fellesskap. Maksimalt tre medlemmer kan knyttes til et hovedmedlemskap. For sammenkobling av medlemskap kontakt FEETFIRST kundeservice.

Bonus

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) er bonusgivende. For å registrere bonus må du identifisere deg i butikken og ved kjøp på feetfirst.no. Bonus beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husholdning som gir bonus. Felles opparbeidet bonus utbetales til hovedmedlem. Bonusen utgjør 2% av det totale innkjøpsbeløpet og utbetales to ganger per år. Minste beløp som utbetales, er kr 25. Utbetaling skjer i intervaller på kr 25, dvs. kr 25, kr 50, kr 75 osv. Ikke utbetalt bonus spares til neste utbetaling. Du kan bruke inntjent bonus ved kjøp av varer i NilsonGroups norske butikker eller på feetfirst.no. Du kan ikke løse inn bonus mot kontanter. Ubenyttet bonus forfaller etter ett år.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning. Personuppgiftsansvarig är NilsonGroup AB (org. nr: 556192-9315), Box 508, 432 19 Varberg.

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med gjeldende lover, inkludert EUs databeskyttelsesforordning. Personopplysningssansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige. For å kunne bli medlem i FEETFIRST Friends må du oppgi personopplysninger. Hvis du ikke vil oppgi dine personopplysninger, kan du ikke bli medlem i FEETFIRST Friends. Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, fødselsår, fødselsdag, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere bonus, for å sende deg kundetilpassede medlemstilbud, for å gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring til deg basert på dine tidligere innkjøp. Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends. Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til, uten kostnad, å be skriftlig om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger. Du kan også ha rett til å anmode oss om å slette de personopplysningene vi har om deg og at vi gir deg en kopi av disse opplysningene (såkalt dataportabilitet). Hvis du ikke har noe grunnlag for anmodningen eller den er urimelig, f.eks. hvis du ber om utdrag eller sletting ofte og med korte intervaller, kan vi enten la være å innfri anmodningen eller kreve en avgift som dekker de administrative kostnadene som anmodningen medfører. Anmodningen sender du til oss på våre kontaktadresser nedenfor. Hvis du er misfornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger, kan du også kontakte oss. Du kan også levere en klage til Datatilsynet. Ved tvister som vi ikke klarer å løse, som gjelder annet enn behandling av dine personopplysninger, kan du også bruke den online-plattformen for klager som finnes på EU-kommisjonens nettsted: http://ec.europa.eu/odr. Mer informasjon finnes på vår hjemmeside www.feetfirst.no.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem. 

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis du ikke har foretatt noen bonusgivende kjøp i løpet av 36 måneder, avsluttes medlemskapet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrert bonus etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 28.09.2017 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene for indirekte skade eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure) i den grad gjeldende lov ikke krever noe annet. Du kan lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger i vår integritetspolicy.

Kontakt

FEETFIRST kundeservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige

800-14713
friends@feetfirst.no