BETALING OG PRISER

På FEETFIRST setter vi alltid service og trygghet i første rekke. Det skal være enkelt og kjennes trygt å handle på nettet. Derfor tilbyr vi flere ulike betalingsalternativer, velg det som passer deg best.


KLARNA CHECKOUT

Med Klarna Checkout kan du betale via faktura, delbetaling, betalingskort og direkte betaling via banken din. Velg det som passer best for deg. Velger du faktura sendes den til din e-post etter at bestillingen er sendt, og du har 14 dager på deg til å betale.

Hvis du har spørsmål angående betaling, vennligst ta kontakt med Klarna via https://klarna-no.custhelp.com eller ring Klarnas kundeservice på 21 01 89 91. Du kan alltid se dine kjøp/fakturaer på https://my.klarna.com/no/nb/login.


GAVEKORT/TILGODELAPP

Har du et gavekort eller en tilgodelapp kan du bruke det for å betale din bestilling. Dekker ikke gavekortet hele summen betales det resterende beløpet på annen måte. Det er viktig at du alltid tar vare på ditt gavekort når du har betalt med det i nettbutikken. Ved en eventuell retur kommer tilbakebetaling til å skje til det gavekortet du betalte med. Vi sender ikke ut et nytt kort.

;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK