FEETFIRST NODin SkoEccoNilson Shoes
Velg butikk
FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER KR 300
Finn butikk

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

300 NOK GJENSTÅR TIL FRI FRAKT

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Ecco
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

dame

BALLERINASKO

GUMMISTØVLER

LAVE SKO

OUTDOOR AND TREKKING

PENSKO

PUMPS

SANDALER

BADETØFLER

REIMSANDALER

SANDALETTER

SKOLETTER OG BOOTS

SNEAKERS

STØVLETTER

TØFLER

VINTERSKO

Filter

Størrelse

36
37
38
39
40
41
42

Farge

SORT
ROSA
BLÅ
GRÅ
HVIT
RØD
GRØNN
FLERFARGET
BEIGE
GUL
METALL

Varemerke

ALLEY

CLAUDIA GHIZZANI

DUFFY

Vis mer

Pris

200
400

25 NOK

599 NOK

SALG

Konsept

DINSKO

JERNS

NILSONSHOES

RADICALSPORTS

SKOPUNKTEN

Anledning

BRYLLUP OG HØYTID

FEST

FRITID

INNE

Butikker

OSLO

KRISTIANSAND

ÅLESUND

Avanserte filtre

Yttermateriale

Innermateriale

Såle

Hælhøyde

Tåprofil

Hælprofil

Lukking

SANDALER FOR DAME HOS SKOPUNKTEN

Få den perfekte sommerstilen med fine sandaler fra Skopunkten. Strand eller festival? Lad opp til varme soldager med smarte slip-ins eller behagelige flip-flops. Partyfølelsen fanger du enkelt med flettede remmer, frynser og glitrende strassdetaljer. Sandalen er den opplagte favoritten fra tidlig morgen til sen kveld. Finn dine sommersandaler fra Skopunkten og handle dem enkelt online. 

Populære produkter

0
0
Lejon, Sandal
199 NOK
0
Lejon, Sandal
199 NOK
0
0
Claudia Ghizzani, Sandal
249 NOK
0
0
Sandal
299 NOK
0
0
Lejon, Sandal
99 NOK
0
0
Alley, Sandal
199 NOK
0
0
Alley, Sandal
199 NOK
0
0
Alley, Sandal
199 NOK
0
0
Lejon, Sandal
199 NOK
0
0
Lejon, Sandal
199 NOK
LIMITED EDITION
0
Claudia Ghizzani, Sandal
249 NOK
0
0
Alley, Sandal
249 NOK
0
0
Gyllene Gripen, Sandal
299 NOK
0
0
Gyllene Gripen, Sandal
349 NOK
0
0
Lejon, Sandal
99 NOK
0
0
Lejon, Sandal
99 NOK
0
0
Vox, Sandal
349 NOK
0
0
Vox, Sandal
349 NOK
0
0
Vox, Sandal
349 NOK
0
0
Vox, Sandal
349 NOK
0
0
Vox, Sandal
349 NOK
0
0
Vox, Sandal
349 NOK
0
0
Claudia Ghizzani, Sandal
249 NOK
0
0
Claudia Ghizzani, Sandal
349 NOK
0
0
Claudia Ghizzani, Sandal
349 NOK

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
+46 (0)340-86650
friends@feetfirst.no

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.