De klassiske Lejon-skoene er tilbake!

Nå er det på tide å vise klørne og trekke på seg Lejon-skoene!

Omtrent slik gikk slagordet som mange fortsatt minnes. Fra lanseringen i 1978 og mange år fremover var Lejon synonymt med svensk sneakermote.

Originalmodeller i 2017-utgave.

Nå slipper vi flere kule modeller med inspirasjon fra de tidlige originalene. Stilig retro i vår.

 
 

Lejon-skoene ble storslått introdusert i 1978 og man lanserte flere modeller som raskt gjorde suksess. Sportsskoene ble brukt av både idrettseliten og en stor del av svenske folket. De ble startskuddet for den sporty sneakermoten. Nå relanserer Skopunkten flere Lejon-modeller med inspirasjon fra merkets opprinnelse.


DAME

 

HERRE

 

Lejon, Sneakers

249 NOK 349 NOK
Limited Edition

Lejon, Sneakers

199 NOK 349 NOK

Lejon, Sneakers

249 NOK 349 NOK

Lejon, Sneakers

249 NOK 349 NOK
Limited Edition

Lejon, Sneakers

249 NOK 349 NOK

Lejon, Skolett

249 NOK 399 NOK

BARN

 

Lejon, Sneakers

149 NOK 199 NOK

Lejon, Sneakers

149 NOK 199 NOK
;

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester godkjenner du dette. Les mer om cookies

OK

VENNLIGST GODKJENN VILKÅRENE FOR Å ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV.

Vilkår

1. Generelt

Disse vilkårene gjelder fra og med 13. september 2016 for deg som abonnerer på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. NilsonGroup har rett til å endre vilkårene når som helst. Personopplysningsansvarlig for FEETFIRST.no er NilsonGroup AB, bestående av butikkonseptene Din Sko, Ecco, Nilson Shoes og Skopunkten. Hensikten med å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no er at du som kunde skal få inspirasjon, nyheter, tilbud og rabatter. Det er kostnadsfritt å abonnere på nyhetsbrev fra FEETFIRST.no. For å kunne benytte våre rabatter og tilbud må du være 16 år eller eldre.

 
2. Håndtering av personopplysninger

Som abonnent på våre nyhetsbrev godkjenner du at dine personopplysninger lagres og håndteres i samsvar med personopplysningsloven og at NilsonGroup har rett til å analysere informasjon fra din registrering og dine kjøp i den hensikt å administrere tilbud fra FEETFIRST.no. Personopplysningene behandles også med det formål å markedsføre NilsonGroups produkter. Du har rett til en gang per år, uten kostnad, å skriftlig be om å få vite hvilke opplysninger som er registrert om deg. Du har rett til når som helst å be om rettelse av eventuelt endrede eller feilaktige opplysninger. Vi formidler/selger/bytter aldri dine opplysninger til tredjepart.

 
3. Gyldighetstid

Abonnementet gjelder uten tidsbegrensning. Hvis du ikke lenger vil ha våre nyhetsbrev, kan du når som helst avregistrere deg via en lenke i nyhetsbrevet eller kontakte FEETFIRST kundeservice.
 

4. Kontakt

FEETFIRST Kundeservice
Box 508, Härdgatan 7
SE-432 19 Varberg
Sverige


Tlf.: 800-14713
E-post: kundeservice@feetfirst.no