Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeXit
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Vintersko

XIT

Når du handler sko fra XIT, kommer du til å oppdage at trendy, stilrene og fine sko også kan være veldig komfortable. Vi er overbeviste om at et vellykket antrekk bygger på at man føler seg bekvem i sin stil. Derfor kan våre sko fra XIT matches med det meste i garderoben. Dermed kan du sette ditt personlige preg på antrekket og trives i det – på jobben, under helgens runde på byen og til kveldens festligheter. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød
Oransje
Xit

122 artikler

Xit, Jojo
300 NOK
Din Sko
Xit, Castello
520 NOK
Din Sko
Xit, Castello
520 NOK
Din Sko
Xit, Martis
400 NOK
Din Sko
Xit, Martis
400 NOK
Din Sko
Xit, Nicol
530 NOK
Din Sko
Xit, Elka
520 NOK
Din Sko
Xit, Elka
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3
520 NOK
Din Sko
Xit, Tessan
530 NOK
Din Sko
Xit, Tor
550 NOK
Din Sko
Xit, Tor
550 NOK
Din Sko
Xit, Tor
550 NOK
Din Sko
Xit, Livorno
550 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko

Sko fra XIT

Gi hverdagen et løft og få festen til å gnistre med stilige sko. Vi håper at du i XIT-sortimentet finner sko som passer for nettopp deg – uansett hva som står på programmet. Fra tidløse klassikere som du aldri bli lei av til sesongens mote med en twist som gjør skoen mer personlig. XIT-sko er perfekte for enhver anledning, rett og slett.

Sjekk sesongens nye sko

Vi som alltid har lyst på et par nye sko, vet hvor herlig det er å sjekke sesongens nye kolleksjoner og la oss inspirere til en stilmessig oppdatering til høsten eller våren. Eller rett og slett når vi føler at det er på tide å fornye garderoben og skohyllen. Nettopp derfor er vi ekstra glade for å kunne tilby et stort skosortiment fra XIT til veldig fristende priser. Gjennom egen design, store volumer og smarte materialvalg har vi mulighet til å skape sko som er både fine og holdbare, samtidig som de er svært prisgunstige. Hva har du så lyst til å komplettere looken med i dag? Avhengig av sesong og vær har du mye å velge mellom. Klassiske boots med oppdaterte detaljer som tar deg gjennom høsten på elegant vis. Vil du unngå å fryse på føttene, velger du et par med varmt fôr som holder både varmen og stilen. Hvis du i stedet foretrekker å møte ruskevær og kulde i et par snøreskoletter, finner du alt fra ensfargede svarte modeller med grepsikker såle til sesongens trendy favoritter som føles helt rett akkurat nå.

Rette sko for enhver anledning

Du som ikke kan få nok av den sporty moten, har en gullgruve å øse fra når det gjelder sneakers fra XIT. Avslappede og bekvemme sneakers i luftig mesh, cleane sneakers i skinnimitasjon som er like fine til jeans som skjørt eller hverdagsfavoritter i slitesterk tekstil som passer til alt. Vil du piffe opp jobbstilen eller satse på en velkledd, elegant stil til middagen, anbefaler vi loafers med fine detaljer på grov eller tynnere såle. Dessuten bør du ha et par kule snøresko som du matcher etter anledning. Sommerlige sandaler, festfine pumps og sandaletter som gir stilen et løft, finner du naturligvis også hos XIT. Du finner hele XIT-sortimentet her på hjemmesiden og kan raskt og enkelt klikke hjem skoene. Vil du prøve skoene og få personlig service, kommer du innom hos oss i DinSko, så hjelper vi deg i butikken.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.