Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeVox
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Vintersko

VOX

Her finner du våre VOX-sko som henger med på de nyeste trendene. Alt fra fine hverdagsboots med flotte detaljer til festsko som stikker seg ut. Så uansett om du er en trofast VOX-kunde eller er i ferd med å kjøpe ditt aller første par, er vi overbeviste om at vårt store utvalg har noe å tilby deg. Velg og vrak blant mengder av nye sko for høst, vinter, vår og sommer. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grønn
Grå
Metall
Gul
Rød
Vox

75 artikler

Vox, Push1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1 Ds Wrincle Tx
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1 Ds Wrincle Tx
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push2
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Candy
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push2
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push2
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Bianca
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Bianca
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Cactus
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Cactus
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinity
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinity
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinity
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli Stretch
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinty Hi Lace Up
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinity Hi Chelsea
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Trinity Lace Up
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sko fra VOX

Med sko fra VOX er du ”rett” kledd gjennom både høst og vinter. Her finner du superstilige og trendy boots med rett skaftlengde og oppdaterte i sesongens fargeskala. Må-ha-skoletter med snøring i klassisk utgave eller med detaljer som stikker seg ut og gjør dem personlige. Vinterklare sneakersskoletter med varmt fôr som holder deg både varm og elegant hele vinteren. Varmfôrede og/eller vanntette boots og støvler med grepsikre såler og stilsikre detaljer.

VOX – din stil, dine sko

Når varmere årstider nærmer seg, finner du alt du trenger av komfortable sneakers i retrostil og trendy sneakersnyheter som du bare må elske her og nå. For den avslappede sommerlooken velger du et par luftige sandaler som lar foten puste eller gir stilen et løft med et par sandaletter til sommerfesten. Uansett hvem du er og hvilke sko du liker, tror vi at du kommer til å føle deg hjemme i de skoene du finner her på VOX’ egen side.

Prisgunstig mote

En viktig faktor er at vi skaper hvert par sko på vårt hovedkontor i Varberg, Sverige. Der tegner våre dyktige designere inn hver eneste detalj og velger rett materiale for hver skotype. De har mange års erfaring og vet hva som kreves for at en sko skal sitte ordentlig behagelig. Som en av de største skobedriftene i Skandinavia har vi egen produksjon av sko med skoteknikere og medarbeidere som kan sine ting. Dessuten gjør vår størrelse at vi kan kjøpe inn store partier av alt vi trenger i våre sko, og dermed kan vi få gode innkjøpspriser på materialene. Så hvis du lurer på hva haken er, kan vi trygt si at det finnes ingen! Du får rett og slett mer sko for pengene når du handler hos oss!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.