Din SkoEccoNilson ShoesSkopunkten
Velg butikk
Feet First_nb
FRI FRAKT PÅ BESTILLINGER OVER KR 300
Finn butikk

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

300 NOK GJENSTÅR TIL FRI FRAKT

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Ecco
  • Nilson Shoes
  • Skopunkten

sko

LAVE SKO

SANDALER

SANDALETTER

SKOLETTER OG BOOTS

STØVLETTER

Filter

Avdeling

DAME

HERRE

Størrelse

36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Farge

SORT
BRUN
BLÅ
HVIT
GRÅ
BEIGE

Varemerke

ADIDAS

ALLEY

ALLEY COMFORT

ASFVLT

ATTITUDE

Vis mer

Pris

1000
2000
3000

25 NOK

3199 NOK

SALG

Konsept

JERNS

NILSONSHOES

Anledning

Butikker

OSLO

SANDVIKA

BERGEN

Avanserte filtre

Yttermateriale

Innermateriale

Såle

Hælhøyde

Tåprofil

Hælprofil

Lukking

Tommy Hilfiger logo

TOMMY HILFIGER

Med det malende slagordet ”Preppy with a twist” som arbeidsmotto har Tommy Hilfiger laget en rekke kleskolleksjoner, både innen sport og mote. Det har resultert i en stilren og svært populær skomote. Her kan vi se at de fleste av de klassiske og sportsinfluerte modellene som regel produseres av skinn eller tekstil. Du finner alltid et moderne utvalg i en eksklusiv og stilsikker look som aldri går av moten. Den prisbelønte motedesigneren Tomas Jacob ”Tommy” Hilfiger etablerte sitt amerikanske varemerke i New York i 1982. Med sine tre paradefarger – marineblått, rødt og hvitt – skapte Tommy Hilfiger en egen signatur med sterk gjenkjenning gjennom sin unike design. Det maritime temaet gjenspeiles gjerne og ofte.

Populære produkter

0
0
Tommy Hilfiger, Krissy Logo
2099 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Tessa Low
1699 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Tessa Low
1699 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Sabina Elastic
1699 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Tessa High
2199 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Estella Gold
699 NOK 1199 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Emma Wedge
699 NOK 1099 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Elba
699 NOK 1099 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Elba Closed
699 NOK 1099 NOK
Nilson Shoes
ONLINE EXCLUSIVE
0
0
Tommy Hilfiger, Sea
299 NOK 399 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Rover 4c
1199 NOK 1699 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Dale 1b
799 NOK 999 NOK
Nilson Shoes
0
Tommy Hilfiger, Louis 7b
1299 NOK 1799 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Dale 3b
699 NOK 999 NOK
Nilson Shoes
ONLINE EXCLUSIVE
0
0
Tommy Hilfiger, Zainab 3d
1199 NOK 1599 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Splash 5
199 NOK 399 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Howell 2
499 NOK 799 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Danny 7
699 NOK 1099 NOK
Nilson Shoes
0
0
Tommy Hilfiger, Moon 4
699 NOK 1099 NOK
Nilson Shoes

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
+46 (0)340-86650
friends@feetfirst.no

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.