Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeStepside
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Vintersko

Stepside

Stepside er vårt eget merke for menn og i sortimentet finnes alle typer sko, fra skoletter og boots til sneakers og snøresko. Vi håper at du alltid skal føle deg bekvem og velkledd i dine Stepside-sko, uansett om du bruker dem til hverdags, i fritiden, på jobben eller til festen. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Stepside

52 artikler

Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sage Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sage Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Payton
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Payton Derby Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Terry
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Lace
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Lace
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Terry Casual
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Terry Casual
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jess
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sam Casual B.B.R
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sam Casual
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sam Plain 2
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Aspen Casual
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Tekstilsko
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jess Multi
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Blunder
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Blunder Dubble Zip
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Stepside, Grey Trecking Waterproof
650 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sko fra Stepside

Handle herresko fra Stepside, enten direkte her fra hjemmesiden eller i en av våre mange Skopunkten-butikker i hele landet. Uansett hvilken stil du har og hvordan din moteinteresse ser ut, er det alltid smart å satse på et par fine sko. Vi våger faktisk å påstå at skoene er det som i størst grad skaper stilen.

Stepside – herresko som passer til din stil

Er du blant dem som trives aller best i et par godt inngåtte jeans og en T-skjorte eller avslappet skjorte? Da skal du satse på et par komfortable skoletter i klassisk design som gir et stilmessig løft uten å stikke seg ut. Eller legg til et par casual sneakers hvis det er sesong for en perfekt hverdaglook. Kanskje et par sommerlige slip-ons? Hvis du derimot foretrekker en litt mer elegant stil på jobben og gjerne vil gi et velkledd inntrykk, finnes det også mange sko å velge mellom. Et par stilrene chelseaboots i svart eller brunt er alltid rett og setter stilnivået perfekt til kontoret eller middagen sammen med et par jeans eller chinos og en skjorte eller fin sweater. Et par klassiske snøresko er også et godt valg fordi de er lette å matche med det meste og aldri blir umoderne.

Her finner du enkelt og raskt dine nye favorittsko fra Stepside. Vi har nemlig samlet hele sortimentet på ett sted for å gi deg et godt overblikk. Øverst finner du sesongens favoritter og modeller som er populære akkurat nå. Hvis du vil sjekke våre øvrige sko, ruller du bare nedover og ser deg rundt blant de modellene du er ute etter. Du kan også filtrere frem sko etter dine preferanser i menyen øverst på siden. Ved å angi hva du leter etter, finner du enda raskere frem til sko i den fargen, det materialet eller annet som du foretrekker.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.