Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeSo All
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

SoAll

Se etter sko fra vårt eget merke So All hvis du verdsetter komfort og mote som fungerer til det meste. Med vatterte innersåler som tilpasser seg etter føttene, får du en personlig sko som gjør det bekvemt å gå og stå hele dagen. Her finner du sneakers, boots, skoletter, loafers og mye annet som du kan matche med hverdagsgarderobens plagg. Hvilke blir dine nye So All-sko? Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Metall
Oransje
So All

115 artikler

So All, Torbole
550 NOK
Din Sko
So All, Silva
500 NOK
Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko
So All, Silva
500 NOK
Din Sko
So All, Silva
500 NOK
Din Sko
So All, Sofi
500 NOK
Din Sko
So All, Sofi
500 NOK
Din Sko
So All, Sofi
500 NOK
Din Sko
So All, Ferrara
500 NOK
Din Sko
So All, Li 2
500 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Arzano
550 NOK
Din Sko
So All, Arzano
550 NOK
Din Sko
So All, Arzano
550 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko

SoAll - Comfy in style

Oppdag vårt eget skomerke So All og stig inn i en mer bekvem tilværelse. I dette sortimentet finner du alltid sko med ekstra god komfort i form av at hver sko har en mykt vattert innersåle som tilpasser seg etter foten i hvert steg, hele dagen. Du trenger selvfølgelig ikke å oppgi dine stilambisjoner bare fordi du vil kunne gå i bekvemme og skånsomme sko. Tvert om har våre designere og skoteknikere skapt et skosortiment som forener stil og komfort, slik at du får det beste fra to verdener. Uansett hvilken skotype du er ute etter og hvilken tid på året det er, skal du alltid kunne føle deg sikker på at du finner fin og bekvem hverdagsmote hos So All.

Behagelige boots, sneakers og skoletter

Velg blant tidløse boots, klassiske loafers, populære sneakers, sesongens skoletter og lettmatchede ankelboots og mye mer. Hvis du vil være sikker på at alltid har komfortable sko, finnes det som du ser mange modeller å velge blant, enten det er vinter, vår, sommer eller høst. So All vil være ditt opplagte valg for både arbeidet og fritiden når du er ute etter sko med god passform og ekstra komfort. Uansett hvor mange steg du kommer opp i løpet av en vanlig dag, skal du kjenne at du har valgt de rette skoene hver gang du setter foten i bakken eller gulvet. Dette er et av Din Skos aller mest populære varemerker, og derfor våger vi å si at det er store sjanser for at du også kommer til å bli fornøyd med dine nye sko fra So All. Prisgunstig, stilig og ekstra komfortabelt – hvem kan takke nei til den superherlige kombinasjonen? Uansett hvem du er og hvilken stil du har, så har vi sko med ekstra herlig komfort for nettopp deg.

Damesko for alle – med ekstra komfort

Bekvemt for foten, behagelig for øyet – oppdag vårt utvalg av damesko fra So All der stil og komfort er selvsagte ingredienser i alle par. Klikk hjem dine nye sneakers, skoletter eller boots allerede i dag og oppdag forskjellen når du tar de første stegene i sko fra So All. Eller ta turen innom en av våre mange DinSko-butikker rundt om i landet og prøv skoene på foten før du slår til. Vi er uansett overbeviste om at du kommer til å finne en modell som blir din nye favoritt.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.