Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Skotilbehør og accessoirer
Produkter

Skotilbehør

Hælputer og fotstøtter

Impregneringsspray

Skobørster

Skohorn og annet

Skokrem og skovoks

Skolisser

Skorengøring

Såler

Skotilbehør

Gi føttene og skoene litt ekstra kjærlighet! Her finner du alt du trenger av skotilbehør i form av innleggssåler som støtter og avlaster samt fuktighetsabsorberende såler. Dessuten sprayer, kremer og impregneringer som gjør at skoene holder lenger og beholder sin friskhet.  Handle utvalgt skopleie og skotilbehør som forlenger skoenes liv og øker komforten i hvert steg. Feetfirst - skor från DinSko och Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
One-Size
Sort
Hvit
Beige
Skotilbehør og accessoirer

53 artikler

Fötterna Är Huvudsaken
199 NOK
Din Sko
Halvsåle 35-42
50 NOK
Din Sko
Hælpute Kork
30 NOK
Din Sko
Kippekappe
30 NOK
Din Sko
Myk Såle 22-34
50 NOK
Din Sko
Myk Såle 35-40
50 NOK
Din Sko
Myk Såle 41-46
50 NOK
Din Sko
Bomullssåle 22-34
70 NOK
Din Sko
Bomullssåle 35-40
70 NOK
Din Sko
Bomullssåle 41-46
70 NOK
Din Sko
Lærsåle 36-41
100 NOK
Din Sko
Lærsåle 42-47
100 NOK
Din Sko
Soft Half
40 NOK
Din Sko
Springyard, Cleaning Kit
159 NOK
Din Sko
Springyard, Leather Fix Up
79 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Cleaner
69 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Cream Black
69 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Cream Neutral
69 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Deo
69 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Freshener
99 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Polishing Cloth
30 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Protect
89 NOK
Din Sko
Springyard, Shoe Wipes
59 NOK
Din Sko
Springyard, Suede Brush
40 NOK
Din Sko

Skotilbehør til dine sko

Vi elsker sko og vil gjerne at de holder så lenge som mulig. I stor grad for å verne om miljøet, men også for å kunne ha favorittskoene i lengre tid. For hvis tar du vare på skoene og gir dem en dose omsorg helt fra starten av og gjentar det med jevne mellomrom, kan vi nesten garantere at levetiden og opplevelsen med skoene på føttene blir enda bedre. Skotilbehør er ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro.

Velg rett skotilbehør

Det viktigste er å bruke rett skopleieprodukt til rett materiale. Så uansett om du vil friske opp dine hvite tekstilsneakers eller børste opp dine semskede boots, har vi produktene du trenger. Vi pleier å si at skopleie utføres i tre trinn. Rengjøre, pleie og beskytte. Alle trinn har sine spesialprodukter som er tilpasset for materialet. Rengjøringen er basisen i skopleierutinen og en børste sammen med et rengjøringsmiddel kan nesten omgående få skoene til å føles som nye. Én ting som det er viktig å huske på, er at du aldri må vaske skoene i vaskemaskinen. Det fører ofte til at du i stedet for å friske opp skoene må kassere dem og kjøpe nye. Det har ikke noe med dårlig kvalitet på skoene å gjøre. Det er ganske enkelt slik at skoene ikke er laget for den behandlingen som en vaskemaskin utsetter dem for. Når du pleier skoene, er det som oftest en krem som bidrar til å gjenopprette utseendet.

Må jeg impregnere skoene?

For å beskytte skoene på en god måte anbefaler vi impregnering. Det finnes ikke noe kjedeligere enn sko som tar inn vann og dermed forringer innsiden – som oftest helt unødvendig. Ved å følge anvisningene på impregneringsproduktet får du lett en vannavvisende overflate som også beskytter mot smuss og gjør det enda lettere å holde skoen ren. Når du etter de tre trinnene har fått en frisk og fin overflate, er det jo kjedelig om skoene ikke føles friske også på innsiden. Selv om vi ikke vil tenke på at vi kanskje svetter opptil 20 ml hver dag, så er det faktisk sant. En innleggssåle absorberer fuktigheten og gjør at både føtter og sko har det mye bedre. Bytt derfor såler ofte for enda friskere sko – og føtter. Som prikken over i-en kan du bruke våre deoprodukter som gjør at skoene dufter godt. Og hvorfor ikke bytte ut de tilsmussede skolissene med et par nye? Uansett hvor høyt du elsker skoene og vil gå i dem hver dag, bør du skaffe deg noen favoritter å veksle mellom slik at de får hvile litt mellom øktene. En sko som alltid brukes, blir fort ufrisk og trenger enda mer skopleie. Men hvis du ikke kan løsrive deg fra favorittparet og er villig til å pleie dem godt, har vi de skotilbehør du trenger for å gi skoene den kjærligheten de fortjener.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.