Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Boots

Skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Skoletter

Her kommer skoletter i alle mulige former, slik at du kan finne den modellen som føles rett for akkurat deg, akkurat nå. Slitesterke skoletter, varmfôrede skoletter, vinterskoletter, klassiske snøreskoletter, skoletter i ekte skinn, kule skoletter … eller en kombinasjon av flere egenskaper? Når det gjelder skoletter, finnes det kort sagt et utall av varianter å velge mellom! Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød

194 artikler

Iguassu, Faso
850 NOK
Din Sko
Vanntett
Lejon, Aiden
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rock Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly High Waterpoof
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly High Waterproof
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Linear, Lome Hiker Warmlined Black
800 NOK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly Wp High Stripe
420 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly Wp High Stripe
420 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Phoenix Waterproof Basic
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Jones Hiking
550 NOK
Str. 21-25Din Sko
Alley, Jennifer
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Ove Mid
780 NOK
Din Sko
Mino, Balboa 2 Velcro B Blk
320 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vox, Deli
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Trine Lace Up
550 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Cillian Lace Up
620 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Cillian Lace-Up
620 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Signe Lace Up
620 NOK
Str. 32-38Din Sko
Vanntett
Lejon, Bailey High Waterpoof
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Phoenix Waterproof Basic
480 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Linear Newly Midcut
550 NOK
Str. 25-30Din Sko
Vanntett
Lejon, Newly High Waterproof
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Phoenix Nylon Waterproof
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2

Kjøp skoletter til dame, barn og herre

For alle som elsker skoletter i alle deres former, er det alltid høysesong. Skoletter kan virkelig brukes ved alle anledninger, og så vel på våren og sommeren som på høsten og vinteren. Jo, høst og vinter egner seg på mange måter spesielt godt for denne populære skotypen med høyere skaft og kraftig såle, men det finnes også mange skoletter som passer om våren og sommeren. Sneakersskoletter i tynnere materiale og med litt lavere skaft eller avslappede snøreskoletter i skinn eller kunstlær som har en evne til å holde føttene behagelig svale også når temperaturen er høyere.

Hva er viktig når du velger skoletter?

Når temperaturen siden faller og været blir mer ruskete, er det bare å tilpasse skolettene etter omstendighetene. Da er det igjen tid for å sikte seg inn på høyere skaft, grovere såle og kanskje varmfôrede og/eller vanntette skoletter for å være sikker på å holde føttene varme og tørre. Det fine er at skoletter

Skoletter – en kort historikk

Historisk har skoletten i omganger vært ekstra populær og helt siden begynnelsen av 1800-tallet har den vært en mote å regne med i Europa og Skandinavia. Akkurat som nå ble skolettene da brukt til både hverdag og fest, til arbeid ute i skog og mark eller til kveldens sosiale sammenkomster. Et stykke inn på 1900-tallet avtok skolettens popularitet og den førte en ganske glemt tilværelse frem til 60-tallets eksplosjon av nye ungdomskulturer. Siden da har den vært et must for punkere, rockere og i soulkretser. Og egentlig for alle med en viss grad av attityde. Dr Martens slo stort gjennom og holder fortsatt fortet som go-to-skoletten i subkulturer over hele verden. Du finner selvfølgelig sesongens fineste Dr Martens-skoletter hos oss! Her finnes det også mengder av kule og bekvemme skoletter fra ECCO eller Rieker. Fra våre egne merker, designet i Sverige, finner du stilige skoletter fra PACE, LINEAR og Attitude.

Rette skoletter for alle anledninger

Uansett om du vil bruke skolettene til jobben, utstyre barna med lekevennlige skoletter, finne de rette skolettene for fritidens utflukter eller gi stilen et løft med et par elegante skoletter til middagen, har vi det du leter etter. Velkommen til å utforske vårt store sortiment av skoletter for dame, barn og herre. Du handler online eller finner din DinSko-butikk. Takk for at du velger å handle hos oss – vi ses der ute, med skolettene på!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.