Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sandaletter

I vårt sortiment finner du alt du kan ønske deg av et par stilige sandaletter, fra den klassisk ensfargede svarte med klosshæl til sommerlig avslappede remsandaletter på kilehæl og fine semsketsandaler som fungerer til alt. Mellom mai og august kan du i prinsippet ta deg gjennom livet med bare denne herlige skoen og likevel være fin og bekvem på jobben, festen og i ferien. Feetfirst – sko fra Din Sko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grønn
Lilla
Metall
Rød
Gul

57 artikler

Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Castello
520 NOK
Din Sko
Xit, Castello
520 NOK
Din Sko
Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Elka
520 NOK
Din Sko
Xit, Elka
520 NOK
Din Sko
Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Elka
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Jackie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Jackie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Jackie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Corato
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3
520 NOK
Din Sko
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Chiari
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Chiari 2
520 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3
520 NOK
Din Sko
Xit, Tor
550 NOK
Din Sko

Kjøp sandaletter

Det finnes visse typer sko som liksom bare er helt selvsagte og ikke kan erstattes av andre. Sandaletter er et veldig godt eksempel på det. Denne sandalens enkle luftighet kombinert med hælskoens opphøyde eleganse innebærer at du kan bruke sandaletter til både hverdagsskjørtet og festantrekket. Alt handler om hvordan du matcher sandalettene og hvilke farger, materialer og detaljer du satser på.

Sandaletter og sommer hører sammen!

Den åpne designen gjør sandaletten til en selvskreven sommerfavoritt som aldri svikter. Det spiller ingen rolle om du skal ta en tur på byen for litt shopping og en kaffe med en venn, gjør deg klar til sommerkveldens hagefest eller er invitert i bryllup. Du kan uansett være trygg på at det finnes et par sandaletter som er klare for oppdraget. I dag kan du velge fra et hav av ulike modeller og stiler avhengig av anledning og smak. Hælhøyden strekker seg fra en ordentlig bekvem kilehæl på noen centimeter til rette, høye hæler som gir et skikkelig løft. Du finner sandaletter med veldig smale remmer der nesten hele foten får fritt spillerom og du kan velge modeller med brede bånd som dekker mer av foten. Hvis du foretrekker bekvemmelighet og sporty mote, satser du på et par ”sneakerssandaletter” på superkomfortabel, myk såle som du uten problemer kan gå i hele dagen og kvelden. For en mer tidløs og elegant look velger du sandaletter med mer klassisk design i skinn eller skinnimitasjon og rett, høy hæl.

Hvilke sandaletter foretrekker du?

Vil du holde deg til en nedtonet, ensfarget variant, kan du velge mellom svart, beige og brun. Hvis du derimot foretrekker litt ekstravaganse, satser du på remmer i metallic eller kanskje et fint mønster på remmene. I tillegg til de tradisjonelle sandalettene med spenner rundt hælen eller vristen finnes det fine modeller med sling-back, f.eks. mules, slip-ins og andre varianter. Som sagt, når det gjelder sandaletter, er det fritt frem for å velge etter personlige preferanser. Så pass på å fylle på i skogarderoben med sandaletter til våren og sommeren. Da har du alltid et par sko som garantert gir deg et stilmessig løft, både til hverdag og fest. Du handler dine nye sandaletter online, enkelt og sikkert, eller besøker nærmeste Din Sko-butikk for personlig service. Og du – nyt hver dag i dine nye favoritter!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.