Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeRieker
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Vintersko

Rieker

Det internasjonalt anerkjente merket Rieker kombinerer hverdagsmote med uslåelig komfort. Rieker henvender seg til kunder som verdsetter lette, bekvemme, støtdempende sko med god passform. I vårt sortiment for dame og herre finner du skoletter, høye sneakers og hverdagssko. Felles for dem er kombinasjonen av komfort i verdensklasse og stilig design, ofte med detaljer som gir et stilmessig løft. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grønn
Grå
Rieker

56 artikler

Skinn
Rieker, Astrid
999 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Dorf
899 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Durango
1099 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Amberg
1099 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Brakel
1099 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Bendigo
1050 NOK
Din Sko
Rieker, Laage
750 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Leer
950 NOK
Din Sko
Rieker, Jever
700 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Astrid
1050 NOK
Din Sko
Rieker, Torre Water Resistant
900 NOK
Din Sko
-46%
Rieker, Heman
399 NOK 750 NOK
Din Sko
-60%
Skinn
Rieker, Lanta
299 NOK 750 NOK
Din Sko
-41%
Skinn
Rieker, Bunde Perf. H
499 NOK 849 NOK
Din Sko
-57%
Skinn
Rieker, Lanta
299 NOK 700 NOK
Din Sko
-42%
Rieker, Roth G½
399 NOK 699 NOK
Din Sko
-41%
Rieker, Rhens Sock G½
499 NOK 850 NOK
Din Sko
-50%
Rieker, Gotha
299 NOK 600 NOK
Din Sko
-37%
Rieker, Stein H
499 NOK 800 NOK
Din Sko
-42%
Skinn
Rieker, Bridge 2-Str
399 NOK 699 NOK
Din Sko
-42%
Skinn
Rieker, Lage G½
399 NOK 699 NOK
Din Sko
-44%
Skinn
Rieker, Stein Zip H
499 NOK 899 NOK
Din Sko
-44%
Rieker, Esens G½
499 NOK 900 NOK
Din Sko
-37%
Rieker, Bogen G½
499 NOK 799 NOK
Din Sko

Sko fra Rieker

Med sitt eget Antistress-system har Rieker utviklet en teknologi som gir økt støtte for foten og skånsom støtdemping. Det gjør at du kan bruke skoene hele dagen og gå menge skritt uten å bli trøtt i føtter og knær. I vårt sortiment av Rieker-sko finner du alt fra fine og varme skoletter for kalde vintrer og høye sneakers med grepsikker såle for uteaktiviteter, til bekvemme hverdagssko i solide materialer og elegante chelseaboots som fungerer til jobben eller middagen.

Rieker – sko med komfort og stil

Rieker har veldig lang og stor erfaring med skodesign og skoutvikling. Familiebedriften ble grunnlagt allerede på slutten av 1800-tallet og drives i dag av den femte generasjonen med salgssteder over hele verden. Du merker fort at Rieker kan dette med sko når du snører på deg et par og opplever den herlige følelsen som gir energi og avlastning i hvert steg. Hver sesong finner du nyheter fra Rieker her på hjemmesiden og dermed kan du alltid holde deg oppdatert på de nyeste modellene. Her finnes det sko for dame og herre, og for alle anledninger. Det er prisgunstige modeller med rett motefølelse og suveren komfort for kontoret, fritiden eller litt mer velkledde anledninger.

Funksjoner for mer behagelige steg

Hver sko fra Rieker kommer med deres egenutviklede funksjoner og fordeler i form av lette såler, god passform og skånsom støtdemping. Men ingenting av dette går på bekostning av stilen, så du trenger aldri å velge mellom fint og bekvemt når du handler sko fra Rieker. Velg blant ulike materialer som slitesterkt skinn og smarte syntetmaterialer. Finn dine favoritter blant klassiske slip-ins og sesongens must-have-skoletter og fyll på med Rieker før hver ny sesong. Vi håper at du finner nettopp dine favoritter. Du handler enkelt dine nye Rieker-sko online eller i en av våre DinSko-butikker rundt om i hele landet.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.