Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Pumps

Med et par pene pumps er du rett kledd for alle mulige anledninger, fra arbeidsdagen på kontoret til kveldens middag eller fest. Det er det som er det herlige med pumps, det er den perfekte skoen for deg som vil kjenne deg stilig og velkledd uten å dra på med høye heler eller minske på komforten. Og det er såklart derfor pumps har beholdt sin selvfølgelige plass i skogarderoben gjennom alle årtier og alltid har kjentes like aktuelle. Som en av de absolutte favorittene blant våre sko har den evig liv og kan i sine mange variasjoner løfte hvilken outfit som helst. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Beige
Grønn
Metall
Rød

22 artikler

Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Xit, Arese
530 NOK
Din Sko
Alley, Kajsa
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Roos
500 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Roos
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Roos
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Roos
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Rie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Rie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Rie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
So All, Pumps
299 NOK 399 NOK
Din Sko
-33%
Alley Comfort, Kalla
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Vox, Pumps
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Vox, Pumps
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Outlet -33%
Alley Comfort, Lana
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
So All, Linz
500 NOK
Din Sko
Coming Soon
So All, Amatino Hi Blade Pu Blk
520 NOK
Din Sko
Coming Soon
So All, Linz
500 NOK
Din Sko

Pumps

I den klassiske definisjonen har et par pumps lukket hæl og tå, og overdelen er sømløs i skinn, semsket eller tøy. Med tiden har man gått bort fra denne strenge avgrensningen, så i dag kan du finne pumps med peep toe, åpen tå, remmer rundt ankelen og dekorative detaljer. Også hælen kan se forskjellig ut på ulike pumps, fra kitten heels til stiletthæl via en komfortabel kilehæl. Det finnes altså mange muligheter til å få en look med personlig preg når du velger pumps. Både i valget av selve skoen og hvordan du matcher den.

Stort utvalg av pumps

I vårt store sortiment av pumps finner du også en stor variasjon av modeller, prisklasser og materialer. For en sober og elegant look er et sikkert kort svarte, klassiske pumps i skinn med kilehæl for en perfekt kombinasjon av form og komfort. Denne favoritten gjør seg like bra på kontoret som til festen. Foretrekker du pumps i semsket eller tekstil med semskede detaljer, kan du velge mellom flere fine modeller i sesongens farger, eller i tidløst svart. Finnes med klassisk bred hæl eller fint skulpturert hæl som gir skoen et festpreg. En annen populær modell er pumps med lukket tå og hæl som er åpen på sidene og har en både fin og praktisk vristrem som holder skoen på plass. Vil du ha et par elegante pumps som likevel har noe ekstra, velger du en slange- eller krokomønstret variant. De er perfekte når du vil bli sett på festen, men beholde stilen.

Pumps – en klassiker som holder

Pumps som vi kjenner dem i dag, fikk sin debut allerede på 1950-tallet som et nytt innslag på fester og blant motebevisste kvinner. Resten er skohistorie! Så finn de pumpsene som passer for nettopp dine formål og sammenhenger og vær en del av historien. Når vi ser ytterligere 70 år fremover i vår spåkule, ser vi at pumps fortsatt har sin selvsagte plass på arbeidsplasser, rundt middagsbord og på festen. Spørsmålet er hvilke ytterligere modifiseringer og nye detaljer som pryder dem da? Jaja, det får fremtiden vise – velkommen til å handle dine pumps som du vil ha dem akkurat i dag! Du klikker hjem dine nye par enkelt og trygt via feetfirst.no eller besøker din Din Sko-butikk for å prøve ditt par der.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.