Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Loafers

La den vidunderlige loaferen ta sin selvskrevne plass i garderoben, så får du et rikere skoliv! Blant alle typer sko som finnes, kan loafers være den mest undervurderte med sin sjarm, stil og allsidighet. Du kan virkelig gi et løft til en hvilke som helst look med et par velvalgte loafers. Det handler bare om å matche de rette loafersene med det rette antrekket. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn

52 artikler

So All, Torbole
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Chambray
400 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
400 NOK
Din Sko
Stepside, Payton
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
Stepside, Terry
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Uganda Mesh
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan Mesh
500 NOK
Din Sko
Xit, Tessan
530 NOK
Din Sko
So All, Torbole Loafer
550 NOK
Din Sko
Xit, Livorno
550 NOK
Din Sko
Stepside, Jess
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Paul Classic
600 NOK
Din Sko
Vox, Deli
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Lofa
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Xit, Tivoli
249 NOK
Din Sko
Xit, Tivoli
199 NOK
Din Sko
Stepside, Tekstilsko
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Umbra
550 NOK
Din Sko
So All, Umbra
550 NOK
Din Sko
Attitude, 1. Adelfia Loafer Blk
600 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Livorno
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Kjøp loafers til dame og herre

Et par klassiske penny loafers i semsket eller skinn med et par opprullede eller korte chinos eller elegante jeans sammen med en pikétrøye eller avslappet skjorte er like rett på kontoret som under parasollen med en kopp kaffe.

Elegante og avslappede loafers

Det som før litt foraktelig ble kalt ”duskloafers”, er under sitt egentlige navn tassel loafers en stilig sko som fungerer til både dress og velkledd hverdag. Det er heller ikke bare detaljene på overdelen som kan varieres. Nå som loaferen har gjort et velfortjent comeback, er den også blitt oppdatert med senere års trender. I dag kan du finne kjempefine loafers med grov gummisåle på platå så vel som sporty hybridmodeller med sneakerens bekvemmelighet. Og selv om vi gjerne tenker på loaferen som en typisk sommersko eller det minste helt utenkelig i vinterhalvåret, er det på tide å tenke om igjen her også. Med en kraftig gummisåle med mønster går det helt fint å bruke loafers året rundt, spesielt hvis du arbeider innendørs og ikke må gå lange strekninger i snø og kulde.

Hvordan matche dine loafers?

Hvordan fungerer det så å bruke loafers til fest, og hva hvis du er kvinne og helst ikke vil gå i dress? Jo, det er en helt utmerket idé. Prøv f.eks. å velge et par stilrene og minimalistiske penny loafers i svart skinn eller skinnimitasjon til en fin bukse eller et skjørt, gjerne med mønstrede eller fargerike strømper som gir looken din en herlig dynamikk. Eller hvorfor ikke et par semskede loafers med en spenne i gull eller sølv som glitrer på dansegulvet?

Oppdag vårt brede utvalg av loafers!

Oppdag vårt varierte sortiment av loafers fra håndplukkede og egne varemerker og få en avslappet elegant stil som alltid er rett. Når du først har begynt å bruke loafers, er det store sjanser for at du fortsetter med det! Hvilke blir dine nye favoritter? Finn rette loafers for dame, herre og barn her på feetfirst.no eller i en av våre mange butikker. Handle enkelt online eller få personlig hjelp av våre medarbeidere hos DinSko. Lykke til med kjøpet og bruk dine nye loafers med stil!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.