Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeLejon
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Lejon

Når du kjøper sko fra vårt klassiske merke Lejon, får du prisgunstige, komfortable og oppdaterte sko for alle anledninger. Her finner du et stort sortiment sneakers av alle sorter, tøfler til skole, jobb og fritid samt en bred variasjon av skoletter. Fra de kulterklærte Lejon-skoene på 1980-tallet til dagens allsidige utvalg – tiden går, Lejon-skoene består! Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grønn
Grå
Lilla
Metall
Gul
Rød
Lejon

378 artikler

Lejon, Clog
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aurora
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Sky Sock Black
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova Embossed
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey Low Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rio Hiker
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rio Hiker
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
284 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Hiking Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Salem Sporty
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jamie Sport
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sko fra Lejon

Lejon-sko forbindes ofte med kule sneakers for barn. Og fordi barna pleier å ha fart i bena uansett vær og årstid, har vi skapt et stort sortiment av høye sneakers som er varmfôrede og/eller vanntette. Da blir leken herlig selv om det regner, snør og er kaldt. Med Lejon vil vi tilby et sporty utvalg som fremmer bevegelse og er slitesterkt nok til å tåle tøffe tak. For at det skal være enkelt og raskt å løpe ut i friminuttene på skolen eller til vennene i gaten, har Lejon-skoene i barnesortimentet smart og enkel lukning. Borrelåsbånd, elastiske lisser og slip-ons gir både god passform og krever ikke at skoene snøres når det haster med å komme seg ut til alt som er gøy. Og når det er tid for å gå tilbake til klasserommet eller inn for å spise middag, er det naturligvis like enkelt å ta av skoene.

Lejon for all slags vær

Blant de mer sommerlige sneakersmodellene fra Lejon kan du velge blant snertne, lette sneakers som sitter superbehagelig på foten. Lettvektssåler og overdeler i luftig mesh er noen av detaljene som gjør dem perfekte for en avslappet og bekvem sommer. Dessuten finnes det ikke bare sneakers i sortimentet. Når det kreves mer for å beskytte mot regn, snø og slaps, er et par varmfôrede støvler barnas beste venn, spesielt i kombinasjon med en grov og grepsikker såle. Eller hvorfor ikke et par herlige tøfler til å varme føttene med i barnehagen, på skolen eller hjemme på vinterkalde gulv?

Hvilke blir dine nye Lejon?

Sko fra Lejon finnes selvfølgelig også for dame og herre. For det kvinnelige publikum tilbyr Lejon selvsagt sporty sneakers, men også tidløse støvletter, solide sneakersskoletter for aktive dager, vanntette walkingsko, klassiske chelseaboots og fine gummistøvler. I vårt sortiment av Lejon-sko for menn finnes det blant annet både høye og lave sneakers, fra skateinspirerte trendy modeller til sporty retrosneakers som er både fine og komfortable til hverdags. Velg også blant varmfôrede skoletter som gir looken et løft, elegante snøreskoletter med grove såler og allsidige hikingsko. Hvilke klikker du hjem i dag?

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.