Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeIguassu
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sneakers

Snøresko

Vintersko

Iguassu

I vårt sortiment av prisgunstige sko fra Iguassu finner du modeller for alle årets dager. Moderne sko for menn som passer til alle anledninger, fra hverdagssko til jobben via helgens miniferie i storbyen til festen eller bryllupet. Med Iguassu vil vi ganske enkelt tilby deg sko som fungerer for nettopp deg, uansett hvilke planer du har for dagen. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Rød
Iguassu

79 artikler

Iguassu, Gambia Chambray
400 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
400 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
600 NOK
Din Sko
Iguassu, West Casual
600 NOK
Din Sko
Iguassu, West Casual
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Uganda Mesh
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Clean
620 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Clean
620 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Clean Orange Details
620 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Soft
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Soft
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghana Clean Green Details
620 NOK
Din Sko
Iguassu, Sud Stripe
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Sud Stripe
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan Mesh
500 NOK
Din Sko

Sko fra Iguassu

Sko som får deg til å føle deg bekvem og elegant til hverdags, sko som holder deg varm og tørr, sko som slipper inn solen og er luftige om sommeren, sko som gir stilen et løft til festen, ja det er Iguassu. Vi synes at vi har funnet en ganske perfekt balanse mellom velkledd, avslappet og prisgunstig som gjør at du kan oppdatere skogarderoben så ofte du behøver. I vårt utvalg finner du lettmatchede skoletter og ankelboots, varmfôrede sko for vinteren, klassiske boots som passer til både jeans og dressbukse, sporty sneakers med herlig passform, avslappede høye sneakers for høst og vår, festfine loafers med stilige detaljer og hverdagsfine slip-ons for varme dager.

Iguassu-sko for menn til alle anledninger

Vi håper at skoene i Iguassus sortiment skal tiltale de fleste menn og gutter som liker gode, fine og komfortable sko, både til hverdags og til mer velkledde anledninger. Du som liker prisgunstig mote med kvalitet, skal alltid kunne finne det du leter etter hos oss! På samme måte som du har et par spesielle sko til løpeturene eller treningsstudioet, tenker vi at det finnes et par perfekte hverdagssko som bare føles helt rett for deg. Sko som du alltid føler deg bekvem i og som matcher det meste i garderoben. Det trenger ikke å være samme sko hver dag og heller ikke samme skotype. Poenget er at når du først har funnet en stil som passer for deg, så vet du hva som funker og hva som er din hjemmebane når det gjelder sko. Til forskjell fra løpesko eller arbeidssko som krever spesielle funksjoner, stiller hverdagsskoene kanskje ikke like høye krav til funksjonalitet og tilpasning. Men komfort er en viktig faktor fordi du går noen tusen skritt om dagen og står oppreist i lange stunder.

Bekvem og prisgunstig skomote

I Iguassus sortiment finner du rikelig med bekvemme såler og skånsomme materialer som gjør at du kan bruke skoene hele dagen og fortsatt være bekvem. Fine tøysko og sneakers med fleksible gummisåler er en opplagt investering for hverdagens avslappede stil. Et par ensfargede chelseaboots er alltid rett. Velg et par med myk og behagelig innersåle for maksimal komfort. Når det er klart for fest og høytid, trenger du heller ikke å føle deg ubekvem. Våre klassiske snøresko er like populære til den velkledde kontorlooken som til et par chinos eller dress når det er tid for en bedre middag eller fest. Handle dine nye prisgunstige herresko fra Iguassu online allerede i dag, eller ta en tur innom DinSko så får du gode tips og personlig service.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.