Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Høyhælte sko

Kilehæler

Platåsåler

Pumps

Sandaletter med reimer

Lave sko

Outdoor and trekking

Pensko

Sandaler

Skotilbehør

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Høyhælte sko

I denne kategorien av høyhælte sko er det heller ikke noen mangel på valgmuligheter. Hælhøyde, spiss hæl eller klosshæl, spiss eller rundet tå eller kanskje peep toe, ulike materialer, lukket eller åpen hæl … ja, valgmulighetene er nesten like mange som de anledningene da du kan ha bruk for et par høyhælte sko. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
40.5
41
42
43
Sort
Flerfarget
Hvit
Brun
Beige
Blå
Rosa
Grå
Grønn
Gul
Metall
Rød
Oransje

262 artikler

Ecco, Shape 75 Pointy Sleek 2.0
1599 NOK
Din Sko
Gabor, Eliza Strass
1399 NOK
Nilson Shoes
Attitude, Sandaletter
499 NOK
Din Sko
Duffy, Sabine Ancle Strap
499 NOK
Nilson Shoes
Marco Tozzi, Baci Pointy
499 NOK
Nilson Shoes
Marco Tozzi, Davi
499 NOK
Nilson Shoes
Ecco, Sculptured
1199 NOK
Din Sko
Ecco, Shape Squared 35
1499 NOK
Din Sko
Xit, Sandaletter
449 NOK
Din Sko
Ecco, Shape 35 Mod Block
1499 NOK
Din Sko
Ecco, Shape 35 Block
1499 NOK
Din Sko
So All, Pumps
399 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Pumps
399 NOK
Din Sko
Xit, Pumps
399 NOK
Din Sko
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Pumps
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Pace, Padua Cut Out
650 NOK
Din Sko
Pace, Star Anklewrap
599 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
500 NOK
Din Sko
Xit, Corato 3 Thin Straps
500 NOK
Din Sko

Kjøp høyhælte sko for

Det er alltid rett å investere i et par elegante, høyhælte sko i form av fine pumps eller andre lekre hælsko. Muligens med unntak for løpeturen, men for øvrig fungerer et par velvalgte pumps eller høyhælte boots og støvletter som stilhevere i de fleste sammenhenger. La oss begynne med å ta en titt i vårt sjenerøse utvalg av pumps.

Hvilke pumps skal du velge?

Til kontoret eller middagen gir et par stilige pumps alltid et stilløft for ethvert antrekk. Et par cleane semsketpumps i svart eller stilrene skinnpumps kan aldri bli feil i slike situasjoner. Her finnes det fine modeller fra noen av våre favorittmerker, f.eks. XIT, Attitude og PACE. Minimalistiske pumps med bekvemme klosshæler og god passform, perfekt når du skal gå i dem en hel dag eller lang kveld.

Står det fest på kveldens program? Eller kanskje et restaurantbesøk med en mer elegant kleskode? Også her finner du svaret i vårt pumpssortiment – et par skinnpumps med lekker preging av slangeskinn eller krokomønster er en perfekt detalj som gir et løft fra hverdagen og skaper festfølelse. For mer sobre tilstelninger er det kanskje bedre med en mer nedtonet modell i fint, mykt skinn med vakker glans og muligens en diskret detalj i metall eller en fin søm som bryter av.

Høyhælte sko for enhver smak

Hvis vi går over til hælsko mer generelt, finnes det også her noe for enhver anledning. Et par stilrene slingbacks med bekvem fotseng er like elegant som behagelig å gå i og de er like fine til skjørtet eller kjolen som til et par korte bukser. Til våren og sommeren er det alltid helt rett med et par kilehæler slik at tærne kan titte frem og foten får lufte seg. Repkledd hæl er en gjenkommende favoritt som du kan bruke både til kontoret og i ferien med sin avslappede, men likevel velkledde look.

Handle høyhælt fra vårt brede sortiment

Oppdag hele vårt store sortiment av aktuelle egendesignede modeller fra PACE, Alley, So All, XIT, Vox, Attitude med flere. Sørg for å være klar for jobben, festen, middagen eller det første møtet med svigerforeldrene … velg et par høyhælte sko som føles rett for nettopp deg og kjør hardt. Du handler enkelt online her på FEETFIRST eller besøke en av våre butikker, så hjelper vi deg der.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.