Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Vinterboots

Vinterskoletter

Vintersko til herre

Her finner du hele vårt utvalg av vintersko for menn. Vanntette vintersko, varmfôrede vintersko, lettere vintersko, solide skoletter eller skoletter med varmt fôr og en grov såle. Med andre ord, sko som holder snø og væte ute, har slitesterkt materiale og en god passform. Her vil du finne mange stilige og oppdaterte modeller som lar deg beholde både stilen og varmen i de kalde månedene. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Blå
Brun
Gul
Herre

27 artikler

Iguassu, Faso
800 NOK
Din Sko
Stepside, Blunder Dubble Zip
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Kongo Knit
850 NOK 900 NOK
Din Sko
Iguassu, Moroni Plain
750 NOK 800 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
800 NOK 850 NOK
Din Sko
Iguassu, Grey Chelsea
750 NOK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Black
750 NOK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Blue
750 NOK
Din Sko
Linear, Moroni Lace Black
750 NOK 800 NOK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-12%
Iguassu, Kongo
699 NOK 800 NOK
Din Sko
Lejon, Rock Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rock Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Chelsea
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Chelsea
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Rieker, Burma
1050 NOK
Din Sko
-27%
Stepside, Blunder Chelsea
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Byron Lace-Up
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Byron Laceup
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Blunder Chelsea
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Vanntett
Lejon, Phoenix Ripstop, Waterproof
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Phoenix Zip
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-20%
Stepside, Byron Chelsea
399 NOK 500 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handle vintersko til herre for alle kalde måneder

I vår del av verden, i traktene ved den nordlige polarsirkelen, har vi fire årstider, og en av disse pleier å innebære snø, minusgrader og glatte fortau. Ikke hele tiden og ikke like mye i sør som i nord, men med jevne mellomrom får vi ordentlig vinter i hele landet. Da er det godt å vite at du alltid kan finne varmende og fine vintersko for herre hos oss uansett vær og årstid.

Spørsmål du bør stille før kjøp av vintersko for herre

Før du skaffer deg nye vintersko, kan du stille deg selv noen spørsmål. Hvor mye tid tilbringer jeg utendørs i løpet av en vanlig uke? Trenger jeg vanntette vintersko, varmfôrede vintersko eller begge deler? Hvor viktig er det at vinterskoene matcher min øvrige stil og personlighet? Hvis vi begynner med det første spørsmålet, er det selvsagt stor forskjell mellom å pendle med bil, t-bane eller et annet trivelig (nå ja) transportmiddel til en kontorjobb og å være ute mesteparten av dagen i arbeidet. For deg som bare er ute korte stunder om dagene, holder det ofte med en lettere vintersko, kanskje en halvhøy skolett eller til og med et par sneakers eller lave sko (finnes i varmfôrede modeller!). Hvis du derimot har en hverdag som innebærer at du oppholder deg mye utendørs i all slags vær og temperaturer, er det naturligvis ekstra viktig at vinterskoene oppfyller dine behov. Et par kraftige vinterskoletter eller vinterboots med varmt fôr og grov såle for godt grep er alltid sikre kort for deg som ferdes på vinterfortau og oppholder deg i bymiljø. Hvis du bor i en del av landet der vinteren sjelden kan bestemme seg for hvilken side av nullstreken den skal være på, er det smart å skaffe seg et par vintersko som også er vanntette for å unngå at snøslapset lekker inn og smelter i skoen. Du som har et mer lidenskapelig forhold til snø, kulde og minusgrader og gjerne tilbringer fritiden i naturen, på lange spaserturer eller kanskje med barna i akebakken, vil trolig ha vintersko med ekstra av alt. Skoletter og boots med litt høyere skaft for å holde snø og væte ute, god passform og slitesterke materialer som klarer både vær, vind og tøffe tak. Der har vi svart på spørsmål to også. Og sist, men ikke minst, er du blant dem som ikke vil ofre stilen i flere måneder bare fordi det er kaldt? Ta det med ro – i vårt store sortiment av vintersko for herre finnes det mengder av fine og oppdaterte modeller som lar deg være både elegant og bekvem i vinter.

Finn herrevintersko for nettopp dine behov

Kort sagt, sørg for å fylle opp garderoben til vinteren med vintersko som passer for nettopp deg og dine behov. Du handler enkelt dine nye vintersko for herre online. Vi håper at du blir fornøyd med kjøpet og kan nyte vinteren med tørre, varme føtter.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.