Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Tøfler til herre

Velkommen til kategorien tøfler for menn. Vi har tøfler for herre som gjør dagen litt mer bekvem og herlig uansett om du trenger dem på jobben eller hjemme. I dag finnes det et stort antall både behagelige og trendy modeller som er like fine som de er bekvemme å bruke innendørs eller utendørs. Handle dine nye herretøfler bekvemt og sikkert fra Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
40
41
42
43
44
45
46
Sort
Flerfarget
Beige
Blå
Brun
Grå
Grønn
Herre

14 artikler

Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Lejon, Nova Embossed
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Clog
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen Brw
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Åke Nylon
420 NOK
Din Sko
Lejon, Nova
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Åke Basic
400 NOK
Din Sko
Lejon, Aspen
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Felt Slip-In
450 NOK
Din Sko
Skinn
Linear, Loafer
600 NOK
Din Sko
Skinn
Linear, Pointy
600 NOK
Din Sko
Linear, Warde
350 NOK
Din Sko
Linear, Gemm Felt
400 NOK
Din Sko

Handle tøfler til herre for innen- eller utendørs

Et par behagelige herretøfler kan forandre livet. Høres det litt overdrevet ut? Vel, tenk på denne måten: Du tilbringer en stor del av dagene stående og gående (hvis du jobber på kontor, er det jo bra å reise seg fra snurrestolen, heise opp skrivebordet og stå, i det minste deler av dagen). Da kan faktisk et par fotriktige, anatomisk utformede tøfler gjøre all forskjell i verden for deg, dine føtter og resten av kroppen. Slentrer du rundt i et par flate sko uten demping hele dagene, er det fare for at du får problemer med både føttene og ryggen til slutt, og det er jo ikke noe kjekt. Derfor – et par velvalgte tøfler k a n virkelig forandre livet. Hvilke tøfler skal du så velge? Hvis du jobber innen helse, skole eller omsorg, er et par klassiske slip in-tøfler på korksåle med gummidemping et godt valg. Innersålen er formet etter foten og gir god støtte, mens yttersålens gummiering gir avlastning og støtdemping på harde gulv under lange arbeidsøkter. Til kontoret er tøfler med korksåle også en favoritt, selv om det relativt sett mindre antallet skritt per dag gir litt større variasjonsmuligheter i valget av tøfler. Her kan du velge et par retrokule farfarstøfler i skinn eller, i vinterhalvåret, hvorfor ikke et par ordentlig bekvemme, fôrede tøfler som holder føttene varme på kjølige kontorgulv.

Gli inn i et par innbydende herretøfler

Jobber du ute om dagene eller i en sammenheng der tøfler ikke er et alternativ? (Vi har ikke klart å designe behagelige tøfler med stålhette for deg som jobber i f.eks. industrien, men vi lover å jobbe videre med saken.) Da kan det være en superbehagelig kontrast å trekke av seg arbeidsskoene, eller for den del tjenestemannsskoene, og gli inn i et par innbydende tøfler som venter innenfor døren. Velg et par åpne tøfler som lufter tærne om sommeren og et par strikkede eller fôrede tøfler når temperaturen er lavere og du vil varme føttene i sofaen eller på kjøkkengulvet.

Tøfler for herre gjør dagen litt mer bekvem og herlig

Våre egne favoritter fra LINEAR eller Stepside, og like trendy som tidløse Birkenstock, er noen eksempler på vårt oppdaterte sortiment av tøfler for menn i alle aldrer. Hvilke tøfler velger du i år? Klikk deg rundt og finn dine favoritter. Du angrer aldri på at du investerer i et par behagelige tøfler. Etter noen dager blir de like uunnværlige som morgenkaffen eller neste episode av favorittserien! Du handler dine nye tøfler fra FEETFIRST online, bekvemt og sikkert.Du handler dine nye tøfler fra FEETFIRST online, bekvemt og sikkert. Ha det så herlig med ditt nye kjøp!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.