Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Snøresko til herre

I vårt utvalg av snøresko til herre finner du stiler og modeller som møter alle utfordringer, hver dag og hele året. Og uansett hva du foretrekker for stil og om du vanligvis har på deg dressy eller casual, vil du finne den riktige snøreskoen for deg. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Blå
Brun
Grå
Herre

19 artikler

Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Leer
950 NOK
Din Sko
Stepside, Payton Derby Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Ango
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Paul
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Beni Derby
549 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Helston Low Lace Up
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Hetton Lace Up
950 NOK
Din Sko
Stepside, Snøresko
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
Iguassu, Tekstilsko
299 NOK 399 NOK
Din Sko
-25%
Iguassu, Tekstilsko
299 NOK 399 NOK
Din Sko
-50%
Stepside, Snøresko
199 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-50%
Stepside, Snøresko
199 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-34%
Lejon, Tekstilsko
99 NOK 150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Coming Soon
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Skinn
Coming Soon
Pace, Elisio Work
900 NOK
Din Sko
Skinn
Coming Soon
Pace, Nicola
900 NOK
Din Sko

Kjøp snøresko til herre

Uansett trender, årstider og personlig smak er det ikke noe snakk om saken. For de aller fleste menn bygges skogarderoben ut fra snøresko. I tillegg til det faktum at skoen knyttes for å lukkes, kan jo snøresko i prinsippet være hvilken som helst skotype. Fra bekvemme, sporty snøresko for en aktiv hverdag til elegante derbysko som er klare for fest. Og i de aller fleste garderober finnes det selvsagt plass til begge typene fordi et liv inneholder både tirsdager og lørdager, november og juni! Et par stilige snøresko med velvalgte detaljer klarer dessuten å holde stilen på en rekke forskjellige tilstelninger og for ulike behov. Det kommer bare an på hvordan du kombinerer dem med resten av antrekket.

Hvilke snøresko skal du satse på?

Hvordan skal du så tenke når det gjelder snøresko og dine behov? Et smart tips er å ta utgangspunkt i hva du gjør en vanlig dag i en normal uke. Er du på farten mellom ulike steder og beveger deg mye rundt i byen? Har du et arbeid der du står mye og beveger deg på harde underlag? Studerer du? Jobber du på kontor med dresskode? Det finnes mange parametere som styrer dine behov for gode snøresko der skoens funksjon og din smak er de avgjørende. Trenger du et par snøresko som både ser bra ut og sitter godt en hel dag, finnes det mye bra å velge mellom. Et par stilrene skinnsko med gummisåle er en perfekt avveining mellom velkledd og sporty. Fungerer like bra til et par chinos og skjorte som til dine favorittjeans og en T-skjorte. Denne modellen finner du også i semsket og tekstil og i mengder av lekre variasjoner når det gjelder farge og detaljer. En litt mer elegant snøresko med liten hæl og fine såledetaljer finner du blant annet fra våre egne merker Iguassu og Stepside. Prisgunstige alternativer for både kontoret og kveldens middag!

Snøresko for herre som skaper din stil

Velg et par klassiske modeller i nedtonede farger som dine basissnøresko og kompletter etter behov og personlig stil med et par snøresko som gjenspeiler din smak. Vanskeligere enn det er det ikke å ha et trygt grunnlag å bygge på når det gjelder snøresko for herre. Herfra kan du matche med bukser og skjorte eller genser etter sammenheng, og da kommer du alltid til å være rett kledd. Vi håper at du finner dine nye snøresko hos oss på FEETFIRST. Velkommen til å handle online eller besøke oss i en DinSko-butikk!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.