Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre

Boots og skoletter

Lave sko

Outdoor and trekking

Pensko

Sandaler

Sneakers

Chunky sneakers

Høye sneakers

Lave sneakers

Tøfler

Vintersko

Sneakers til herre

I dag finnes det herresneakers som dekker alle behov vi noensinne kommer til å ha, fra komfortable hverdagsmodeller til jobb og fritid via elegante sneakers som fungerer til middagen med svigerforeldrene og supercleane modeller som du med litt fingertuppfølelse til og med kan matche fint til dressen. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
47
Sort
Hvit
Flerfarget
Brun
Beige
Blå
Grå
Grønn
Rød
Herre

213 artikler

Linear, Acc Lo Trekk
649 NOK
Din Sko
Rieker, Torre
900 NOK
Din Sko
Lejon, Kim Retro
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Kim Retro
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Phoenix Ripstop
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon-Tex, Phoenix Pu
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Ecco, Multi-Vent M
2000 NOK
Din Sko
Ecco, Mx M
1400 NOK
Din Sko
Ecco, Terracruise Ii M
1500 NOK
Din Sko
Ecco, Terracruise Ii M
1500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ivory Reflective
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Rwan
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Rwan Hi Multi
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Welt
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Tor Wave
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Tor Wave
600 NOK
Din Sko
Ecco, Zipflex
1899 NOK
Ecco
Iguassu, Varmfôrede Skoletter
699 NOK
Din Sko
Linear, Sneakers
800 NOK
Din Sko
Ecco, Street Tray
1599 NOK
Ecco
Ecco, Byway Tred
1599 NOK
Ecco
Ecco, Byway Tred Gt
1599 NOK
Ecco
Ecco, Exostride
1599 NOK
Ecco

Handle sneakers til herre for alle anledninger

Husker du tiden før sneakers? Nei, ikke vi heller. Men det må ha vært en betydelig mer ubekvem og begrenset tid for menn som ville kle seg avslappet og fint, med optimal komfort. Heldigvis trenger ikke vi som elsker sneakers å bruke noe annet hvis vi ikke vil. Hvorfor har så sneakers blitt skoene som erobret verden og i dag brukes av alle fra idrettsstjerner og hollywoodkjendiser til rockere og fashionistas? Vi tror at det handler om de uendelige mulighetene til å utvikle, variere og kombinere sneakers.

Utvikling for herresneakers fra slutten av 1800-tallet frem til i dag

Hvis vi begynner med utviklingen – i begynnelsen snakket man ikke om sneakers eller noe annet moderne navn på denne elskede skoen, men i stedet om … plimsolls! Det var allerede på slutten av 1800-tallet at en viss Wait Webster begynte å eksperimentere med å lage en sko for aktiviteter med mer bevegelse. De første modellene bestod av en tynn gummisåle og en slank overdel i et av de materialene som var tilgjengelige på den tiden. Og det handlet ikke akkurat om støtdempende lettvektssåler og ventilerende mesh. Men likevel, det var det første steget mot en sko som ville fungere for fritidsaktiviteter der skoletter og loafers ikke var et superbekvemt valg. Vi hopper til et par tiår inn på 1900-tallet: Både Converse og det som skulle bli Adidas, begynte å lage litt mer oppdaterte modeller for idrett på litt mer avansert nivå, ikke minst basket og løping. Legg til Vans og Nike og the rest is sneaker history. Via stjerner innen tennis, basket og andre populære idretter ble sneakeren virkelig popularisert og fra 70-tallet og fremover ble ulike sneakersmodeller og -merker viktige markører for musikkstiler og i skatekulturen. En gang rundt tusenårsskiftet hadde sneakeren til slutt erobret de siste bastionene da også de store motemerkene begynte å skape sine egne modeller og sneakers til dressen plutselig føltes friskt og frekt.

Finn det du leter etter i vårt store utvalg av herresneakers

I dag er det nesten umulig å forestille seg gatebildet i en hvilken som helst by i verden uten den casualmoten som sneakerens gjennombrudd la grunnlaget for. I dag er sneakers go-to-skoen for alle fra skolebarn til spaserende pensjonister. Og i yrkeslivet er det nå få stillinger der du ikke kommer unna med et par fine sneakers til antrekket. Trendene kommer og går, men sneakeren består. Den kan variere i uttrykk og detaljer over tid og mellom sesonger, men det finnes alltid plass til noen nøye utvalgte modeller i en oppdatert herregarderobe. Uansett om du foretrekker stilrene og tidløse sneakers, med oppdaterte funksjoner og hi-tech-løsninger, eller velger modell etter behov og årstid, kommer du til å finne det du leter etter i vårt store utvalg av sneakers for herre: høye sneakers, lave sneakers, chunky sneakers, kanvas> eller slip on. Klikk deg rundt, la deg inspirere og bestill dine nye plimsolls … unnskyld, sneakers fra FEETFIRST online, så er du alltid klar til å møte dagen med komfort og en sporty stil.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.