Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Reimsandaler

Slip in

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Sandaler til herre

I vårt sortiment av herresandaler finner du reimsandaler, slip in og badetøfler. Er det en ekte sommer hvis man ikke kan bruke et par herlige herresandaler? Å være i stand til å gi slipp på tærne og gli inn i et par komfortable sandaler og gå ut i den varme luften er uslåelig, ikke rart at herresandaler har vært populære i tusenvis av år! Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Beige
Brun
Grønn
Grå
Herre

25 artikler

Skinn
Pace, Nero
720 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Nero
720 NOK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Lejon, Nova Embossed
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rio Hiker
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Oyo Brw
520 NOK
Din Sko
Linear, Oyo Blk
520 NOK
Din Sko
Lejon, Rio Hiker
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jamie Sport
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Clog
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen Brw
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Åke Nylon
420 NOK
Din Sko
Stepside, Aspen Casual
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Oyo Trekking
520 NOK
Din Sko
Lejon, Nova
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Åke Basic
400 NOK
Din Sko
Linear, Gemm Felt
400 NOK
Din Sko
-42%
Skinn
Rieker, Bridge 2-Str
399 NOK 699 NOK
Din Sko
-42%
Skinn
Rieker, Lage G½
399 NOK 699 NOK
Din Sko
-38%
Rieker, Kiel Treck G
399 NOK 649 NOK
Din Sko
-42%
Rieker, Lage G½
399 NOK 699 NOK
Din Sko
Coming Soon
Lejon, Aspen Sandal Filt
280 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handle sandaler til herre for varme dager

Sandalen som har eksistert siden "tidens begynnelse" har vært med på det meste. Fra romerske soldaters marsjer og kamper og antikkens filosofiske giganter via bibelens fortellinger til våre dagers … eh, flip-flops. Men bortsett fra at Jesus ikke gikk rundt i gummitøfler, er det åpenbart at sandaler har holdt stillingen gjennom alle tider. Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det er vanskelig å slå et par bekvemme sandaler når været og temperaturen tillater det – kanskje enda mer her på våre nordlige breddegrader, når tærne endelig får luft etter mange måneder med vinter og kulde. I vårt sortiment av sandaler for herre finner du alt fra enkle strandsandaler i ett stykke til funksjons- og trekkingsandaler som klarer strabaser på de fleste underlag.

Herresandaler for varme måneder

Uansett hva du foretrekker å gjøre om sommeren, bør enhver manns garderobe inneholde minst ett par sandaler for de varme månedene. Foretrekker du å slappe av på stranden eller i hagen i ferien? Da er et par slip-in-tøfler i lett materiale og med fleksibel såle det perfekte valget. De er lette å ta på og av ved bassengkanten eller hengekøyen. Vil du heve komfortnivået et par hakk og også bruke sandalene når du rusler rundt i havnen eller på byen, er et par klassiske sandaler med korksåle og tilpasset fotseng det opplagte valget. Her finner du selvfølgelig evigunge Birkenstock og våre egne modeller fra Lejon, i en rekke varianter og farger. Er du av den aktive typen som benytter enhver anledning til å oppdage nye turstier eller som bare elsker å ferdes i naturen om sommeren? Sjekk i så fall våre robuste remsandaler i slitesterke materialer og med grovere såle som gir bedre grep og god demping for føttene på sommerens fotturer. Her har både Ecco og vårt eget merke LINEAR hiking- og tursandaler for herre som klarer de fleste utfordringer. Rieker har utviklet sine patenterte sandaler med fine korslagte bånd i skinn og elastiske såler. De fungerer like bra for lette spaserturen som i byen.

En ledig følelse = et par sandaler

Sommeren er rett og slett ikke komplett uten et par ordentlig herlige sandaler som slipper inn litt sol og gir en ledig følelse. Vi gjetter at sandalen kommer til å henge med i tusen år til, minst. Hvorfor endre et vinnende konsept? Handle dine nye sandaler for herre direkte her på siden hvor vi har samlet hele vårt utvalg for en herligere sommer. Eller besøk DinSko-butikken og få profesjonelle tips fra vårt dyktige personale. Ha en herlig sommer med dine nye sandaler!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.