Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Sneakers

Snøresko

Vintersko

Salg på herresko

Når vi har salg på herresko, er det bare prisen som er lav. Kvaliteten og stilnivået er som alltid på samme høye nivå. For deg som elsker sko og gjerne oppdaterer skogarderoben etter sesong og trender, er det smart å følge med på våre sale-kampanjer med nedsatte priser. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Blå
Brun
Grå
Grønn
Herre
Skopunkten - 3 for 2
Salg

22 artikler

-44%
Lejon, Lemar Stripe
249 NOK 450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-44%
Lejon, Lemar Stripe
249 NOK 450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-50%
Lejon, Cosmo Low
199 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
Lejon, Hero Gen
299 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
Lejon, Hero Gen
299 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Lejon, Hero Knit
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-50%
Stepside, Tekstilsko
149 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-40%
Stepside, Tekstilsko
149 NOK 250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Stepside, Snøresko
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-62%
Stepside, Sneakers
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-57%
Stepside, Sneakers
149 NOK 350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Vanntett
Lejon, Rocky High Tech, Waterproof
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Blunder Chelsea
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Byron Lace-Up
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Byron Laceup
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-33%
Lejon, Kim Zip
299 NOK 450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
Lejon, Kim Retro
299 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-25%
Lejon, Kim Retro
299 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Stepside, Phoenix Zip
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-20%
Stepside, Byron Chelsea
399 NOK 500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-40%
Stepside, Boots
299 NOK 500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-18%
Bottesini, Martin Boot
449 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sko på salg for herre

Velkommen til vår egen avdeling for herresko på salg. Her kan du gjøre kupp på varemerker og modeller som alltid er aktuelle, nye sko som du kanskje får spare til neste sesong og sko vi bare har et fåtall igjen av og tilbyr til lav pris for å lage plass for nye kolleksjoner. For vi er sikre på at du er enig med oss – det er enda artigere å handle sko når prisen er lav. Det gjelder enten det er et kupp på et par snertne sneakers fra ditt favorittmerke, et par varmende og avslappede skoletter til vinteren eller et par stilige festsko til kommende festligheter.

Høy kvalitet til lave priser

Kort sagt kan man si at alle typer sko vi tilbyr i vårt ordinære, brede sortiment fra DinSko og Skopunkten, finner du også på vår salg-side, bare mye billigere. Her kan du handle kule mid cut boots som gir looken et løft på jobben, allsidige skoletter i førsteklasses materialer fra kjente varemerker, stilrene sneakers til vårens og sommerens sporty antrekk, populære modeller av tøfler, tøysko samt loafers og boots med attityde som matcher favorittjeansen. Uansett når du besøker vårt sale på herresko, kan du finne mengder av fine modeller å velge blant.

Sko laget med omsorg

Akkurat som alle våre sko er modellene du finner her, laget med stor kunnskap og omsorg for detaljene. Vi designer de aller fleste av våre herresko i Sverige. Der tar hver sko form fra grunnen av når våre designere som begynner å skape nye modeller. Skoene du finner på feetfirst.no eller i våre butikker, er alle skapt med kjærlighet til håndverket og kvalitetstestede for at de skal nå deg i best mulig stand. For selv om du kjøper herresko på salg, er du verdt det beste vi har å by på. Håper du blir fornøyd med ditt skokupp!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.