Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Pensko til herre

Her finner du hele vårt herlige utvalg av pensko for menn som vil holde skogarderoben oppdatert for alle tenkelige anledninger der kleskoden er av litt mer velkledd karakter. Enhver mann bør ha minst ett par klassiske pensko i garderoben for å kunne gi looken et løft med enkle midler. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Herre

7 artikler

Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Casper Derby
549 NOK
Din Sko
Stepside, Payton
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Payton Derby Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Ango
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Paul
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Paul Classic
550 NOK
Din Sko

Handle pensko til herre for velkledde anledninger

Er du på jakt etter nye sko for litt mer velkledde anledninger? Velkommen! Det kan handle om mer formelle tilstelninger der det faktisk forventes at du kler deg i samsvar med sammenhengens eller vertens forventninger. Tenk bryllup, en viss type middager eller kanskje en finere fest. Her tenker vi oss altså en dress eller i det minste en velkledd look med jakke og bukse valgt med omsorg. For denne typen sammenkomster er et par snøresko i skinn av god kvalitet å foretrekke. En oxfordsko signaliserer klassisk stil med tradisjonell touch, mens en derbysko fungerer til både dressen og et litt mer nedkledd antrekk.

Pensko for herre – med tanke bak skovalget

For en litt mer ambisiøs after work eller et restaurantbesøk med et visst nivå står du helt fritt til selv å avgjøre hva som er pensko. Her fungerer det utmerket å matche et par stilrene sneakers, loafers eller en clean snøresko med et par fine jeans eller chinos og en pikétrøye eller skjorte. Til jobben (avhengig av din stilling og kulturen på arbeidsplassen, så klart) er det også smart å velge sko med en viss omsorg. Skoene sender ut signaler til verden og du vil ikke subbe rundt med en shabby fremtoning på kontoret bare fordi du ikke har kundekontakter eller viktige møter planlagt akkurat den dagen. Å forsøke å se ordentlig ut og ha en gjennomtenkt stil på jobben, gir et seriøst inntrykk. Dessuten viser du at du respekterer kollegene og vil holde stilen også for dem. Dette gjelder primært i ulike tjeneste- og kontorsammenhenger, men uansett hvor du tilbringer arbeidsdagene, er vårt tips at du bruker litt tid og omtanke på skovalget. Pensko eller ikke.

Hva er pensko?

Pensko er ikke noe som er gitt. Det varierer etter hvordan ditt vanlige antrekk ser ut og hvem du er. For noen er et par brune semsketsko med bekvem såle pensko, for andre kreves det klassiske, svarte lakksko fra et velkjent skomerke for å kvalifisere som pensko, mens andre igjen mener at pensko ganske enkelt er sko man føler seg bekvem i, så lenge de er hele og rene. Det bør naturligvis også nevnes at pensko i dag er noe annet enn for noen tiår siden. I dag kan jo faktisk både sneakers og enklere tøysko fremstå som elegante, bare man matcher dem rett og i rett sammenheng.

Hos Feetfirst skal du alltid kunne finne de rette penskoene for herre og vi håper at du snart vil kunne snøre på deg dine nye favoritter til festen eller høytiden og føle hvordan stilen heves et par hakk. Klikk deg rundt her på nettstedet og oppdag klassiske pensko, sesongens nyheter og pensko til salgspriser for alle anledninger. Du handler enkelt online eller i butikk og velger selv hvordan du vil ha skoene levert.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.