Din SkoSkopunktenNilson ShoesEcco
Velg butikk
Feet First_nb

Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
  • Nilson Shoes
  • Ecco
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre

Boots og skoletter

Lave sko

Outdoor and trekking

Pensko

Sandaler

Sneakers

Tøfler

Vintersko

Outdoor- and trekkingsko til herre

I vårt utvalg av outdoor- and trekkingsko til herre finner du sko som passer for vandringer, skogutflukter og aktive dager. Her finner du sandaler og tursko med grepbestandige såler, som gir et godt grepp i bakken. Det viktigste for oss er at de nye skoene dine gjør turen eller utflukten mer behagelig for føttene og dermed enda mer givende for deg. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Brun
Beige
Blå
Gul
Herre

17 artikler

Linear, Acc Lo Trekk
649 NOK
Din Sko
Rieker, Torre
900 NOK
Din Sko
Rieker, Bendigo
1000 NOK
Din Sko
Ecco, Terracruise Ii M
1500 NOK
Din Sko
Ecco, Terracruise Ii M
1500 NOK
Din Sko
Linear, Lome Hiker
699 NOK
Din Sko
Linear, Varmfôrede Skoletter
699 NOK
Din Sko
Lejon, Rocky Hiking Low
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Ecco, Exohike
1999 NOK
Ecco
Ecco, Offroad
1099 NOK
Ecco
Ecco, Offroad
1099 NOK
Ecco
Linear, Oyo Trekking
500 NOK
Din Sko
Ecco, Offroad
1099 NOK
Ecco
Ecco, Offroad
1099 NOK
Ecco
Ecco, Rugged Track
1799 NOK
Ecco
Ecco, Rugged Track
1799 NOK
Ecco
-42%
Rieker, Felix
399 NOK 699 NOK
Nilson Shoes

Handle outdoor and trekking til herre

Begynner det å nærme seg vandring eller skogstur? Har du nettopp oppdaget gleden ved eventyr i naturen eller er du et rutinert friluftsmenneske som har behov for å oppdatere med nye sko eller støvler? I vårt sortiment av outdoor- og trekkingsko for herre finner du tursko og -støvler for alle typer uteaktiviteter. Uansett om du nettopp har begynt med fot- og vandreturer eller om du har gjort det fra barnsben av, er gode sko en forutsetning for å kunne oppleve skog og mark med størst mulig nytelse. Med de rette skoene kan du fokusere på naturopplevelsene og ta deg frem i ulike typer terreng uten å måtte kjempe med gnagsår eller verkende tær og føtter. Hvis du stort ferdes langs anlagte skogsveier eller godt opptråkkede stier uten altfor bratte stigninger, er det viktig med en dempende såle for å beholde spensten i steget og ikke trøtte ut føttene (og resten av kroppen). For mer utfordrende strabaser i skogen eller kanskje i fjellterreng er det en god idé å satse på en turstøvel med litt høyere skaft som gir god støtte på ujevne underlag eller i opp- og nedoverbakker. Her kan det også behøves en mer grepsikker såle for å få feste på ulike typer underlag.

Outdoor and trekking sko til menn gir glade føtter

Sier værmeldingen lavtrykk og regn for neste eventyr? Bare ta det med ro, i vårt utvalg av tursko og -støvler for menn finner du flere modeller som beskytter deg mot væte. E Membranen holder vann ute samtidig som den transporterer ut fukt fra skoen og alltid gir et behagelig klima for føttene. Lejon tilbyr også trekkingsko med en vanntett løsning, i form av det egenutviklede materialet Lejon-TEX som holder deg tørr på føttene gjennom hele utflukten eller spaserturen.

Berik utendørsopplevelsen din med rett outdoor- and trekkingsko

Oppdag eksemplene nevnt ovenfor og flere andre håndplukkede sko og støvler for outdoor- og trekkingaktiviteter. Husk også at det ikke behøver å være slitsomt eller vanskelig å oppdage alle de herlige fordelene med friluftslivet. Noen ganger er det nok å ta med litt mat og drikke og ha piknik i skogen eller gå rundt et vann i nærheten. Med et par gode sko blir opplevelsene enda finere! Vi håper at du finner det du leter etter blant våre outdoor- og trekkingsko for herre. Når du har funnet dine favoritter, klikker du dem enkelt hjem her på nettstedet og venter noen dager. I mellomtiden kan du tegne opp ruten for neste eventyr! Vi ses der ute.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10% første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.