Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Loafers til herre

Hvis du er ute etter et par sko som både er avslappende og kan dresse opp ethvert antrekk, er det trolig loafers du leter etter. Denne klassiske skoen har gjennomlevd mange faser og kommet og gått i motebildet, men lander alltid med sålene ned, for å si det sånn. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten. 

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Beige
Blå
Brun
Grå
Herre

20 artikler

Iguassu, Gambia Chambray
400 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
400 NOK
Din Sko
Stepside, Payton
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
Stepside, Terry
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Uganda Mesh
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan Mesh
500 NOK
Din Sko
Stepside, Jess
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Paul Classic
600 NOK
Din Sko
Stepside, Tekstilsko
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Rieker, Laage
750 NOK
Din Sko
Rieker, Jever
700 NOK
Din Sko
-42%
Rieker, Roth G½
399 NOK 699 NOK
Din Sko
-37%
Rieker, Stein H
499 NOK 800 NOK
Din Sko
-44%
Rieker, Esens G½
499 NOK 900 NOK
Din Sko
-33%
Linear, Tekstilsko
199 NOK 299 NOK
Din Sko
Outlet -37%
Linear, Uganda Mesh
250 NOK 399 NOK
Din Sko

Kjøp loafers til herre

Et par velvalgte herreloafers kan bli dine beste venner både på arbeidet og til festen, og både til hverdags og ved høytidelige anledninger. Det er derfor vi elsker loafers – de er aldri for lite og aldri for mye, men funker nesten alltid og kan matches med alt fra elegante shorts via smale chinos til opprullede jeans med opprettholdt stil. Kort sagt bør enhver stilbevisst manns skogarderobe inneholde minst et par loafers som man hente frem når anledningen er rett og feelingen tilsier loafers.

Loafers er alltid rett

Hos oss på FEETFIRST finner du loafers som spenner fra minimalistisk stilige til sporty bekvemme og alt derimellom. For en avslappet hverdagslook med maksimal komfort kan vi tipse om våre cleane loafers i semsket, nubuck eller tekstil med bekvem gummisåle som gir et sporty preg og superbehagelig demping i hvert steg. Perfekt til et par jeans eller chinos og en skjorte eller pikétrøye en vanlig dag på kontoret når du vil være velkledd uten å være oppkledd. En klassiker som også passer til fritiden og runden på byen. En annen variant med samme tema er våre populære loafers i skinnimitasjon. Ensfargede og stilrene modeller i lettvektsmateriale som gjør dem både stilrene og bekvemme å gå i hele dagen. En hverdagsfavoritt som gir deg et stilløft uten å ta for mye plass.

Herreloafers for den perfekte looken

En oppdatert versjon av den klassiske penny loaferen finner du i vår egendesignede loafer fra PACE. En avslappet og fin sko i ekte semsket med diskrete detaljer og yttersåle i fleksibel gummi som gjør den behagelig å gå i, like pen på kontoret som på sommerens cityweekend. Den perfekte hybridmodellen mellom tradisjonell loafer og sporty spasersko. Velg mellom ekte skinn og skinnimitasjon og perforeringer og stilige detaljer på overdelen i et sortiment av herreloafers med perfekt avslappet hverdagslook.

Hvilke loafers blir det i dag?

Som du ser dekker vårt utvalg av loafers for herre det meste av det du kan ønske deg, uansett smak og anledning. Ta en titt rundt og la deg inspirere av loafers i alle former, materialer og farger. Klikk så hjem nettopp det paret som gir deg et stilløft. Eller hvorfor ikke passe på å kjøpe flere par når du først legger inn en bestilling? Du kan aldri ha for mange par loafers! Uansett om du handler online her eller besøker oss i våre DinSko-butikker, er vi overbeviste om at du kommer til å finne rette loafers for deg. Når du bruker dem, vil du så merke hvordan du blir litt lettere i steget og mer stilsikker på både jobben og festen. Vi håper du får mye glede av kjøpet!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.