Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Lave sko til herre

I vårt sortiment av lavsko for herre kan vi garantere at du kommer til å finne modeller som oppfyller alle dine behov. Legg grunnlaget med noen opplagte favoritter i skogarderoben som du kan hente frem ved spesielle anledninger og som er tidløse nok til å holde flere sesonger. Deretter oppdaterer du med sesongens nyheter og de trendene du liker akkurat nå. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Beige
Blå
Brun
Grå
Herre

46 artikler

Iguassu, Gambia Chambray
400 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
400 NOK
Din Sko
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sage Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sage Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
Stepside, Terry
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Lace
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Lace
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Uganda Mesh
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Loafer
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan Mesh
500 NOK
Din Sko
Rieker, Roth G½
699 NOK
Din Sko
Rieker, Stein H
799 NOK
Din Sko
Stepside, Jess
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Rieker, Esens G½
849 NOK
Din Sko
Linear, Tekstilsko
299 NOK
Din Sko
Stepside, Tekstilsko
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Handel lave sko til herre gå en oppdatert skosesong i møte

Lavsko for herre kommer i mange ulike varianter, farger og silhuetter som passer for alle stiler. Alt fra elegante snøresko som gir stilen et løft til både jobben og festen til avslappet fine sneakers, sommerlige tøysko og praktiske slip-ons. Det er kort sagt få skotyper som matcher lavskoen når det kommer til allsidighet og bruksområder. Så hvorfor ikke ta en gjennomgang av skogarderoben før kommende sesong og sørge for å fylle på med rette lavsko for rett anledning? La oss begynne med noen av de modellene som enhver mann bør eie minst ett par av for å være klar for enhver anledning.

Lavsko for herre – om klassiske snøresko og loafers

Et par klassiske, elegante snøresko eller loafers. Før eller senere kommer det anledninger da selv den mest avslappede og bekvemt kledde mannen begynner å få behov for noe litt mer oppkledd. Det kan handle om en bedre middag, en bursdagsfest eller et bryllup. Da fungerer det ikke å gli inn i et par slitte basketsko. Avhengig av hvilken kleskode som gjelder for tilstelningen, kan du sikre antrekket ved å velge et par klassiske snøresko i skinn med kort snøring. Alternativt i semsket eller syntetmateriale avhengig av smak. Her finnes det mange varianter å velge mellom og de fleste kan uten problemer matches med så vel elegante jeans og chinos som med en flott dress. For litt ledigere dresskode fungerer et par loafers utmerket og når det gjelder mer uformelle anledninger – tenk firmafest, vennemiddag eller en fest som er litt løsere i snippen – kan du lett satse på et par cleane sneakers så lenge de er hele og rene.

Lavsko for herre til hverdags

Til hverdags fungerer lavsko i ulike varianter i prinsippet året rundt, med unntak av de nordligste delene av landet og mest snørike og kaldeste ukene om vinteren. Om sommeren foretrekker vi litt luftigere varianter med lettere såle og materialer som puster, mens litt grovere modeller og såler passer bra om høsten, våren og mildere perioder av vinteren. Når du vil føle deg ordentlig avslappet og sval på varmere dager, er espadriller et klassisk valg. Det samme gjelder tynnere tøysko som finnes i både slip-on-modell og som snøresko. Ensfargede, enkle og fine tøysko passer like bra til et par elegante shorts som til jeansen. Hvis du ikke jobber i uniform eller på en arbeidsplass med spesielle retningslinjer for klær og sko, er det dessuten et antrekk som er behagelig også på jobben under varme vår- og sommerdager på kontoret.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.