Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Herre
Produkter

Boots og skoletter

Boots

Skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Boots og skoletter til herre

Her finner du herreboots og -skoletter til alle anledninger i flere stilige modeller. Alt slik at du kan finne noe som appellerer til deg og som passer din stil. Du vil alltid finne et oppdatert utvalg av trendy, tidløse og funksjonelle boots og skoletter for menn som er like velegnet til vår- og høstdager som for kalde vinterdager. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Blå
Brun
Gul
Herre

44 artikler

Iguassu, Faso
800 NOK
Din Sko
Stepside, Blunder Dubble Zip
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Kongo Knit
850 NOK 900 NOK
Din Sko
Iguassu, Moroni Plain
750 NOK 800 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Lome Hi Treck Waterproof Brown
800 NOK 850 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Sierra Mid Hiker Waterproof
850 NOK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
649 NOK
Din Sko
Iguassu, Ove Mid
700 NOK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Black
750 NOK
Din Sko
Linear, Kap Chelsea Blue
750 NOK
Din Sko
Iguassu, Moroni Combat
750 NOK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-12%
Iguassu, Kongo
699 NOK 800 NOK
Din Sko
Linear, Kap Lumber Lace Black
750 NOK
Din Sko
Stepside, Blunder Chelsea
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Black
850 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Acc Mid Lace Waterproof Leo
850 NOK
Din Sko
Lejon, Rock Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rock Laceup
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Chelsea
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Grey Chelsea
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Rieker, Torre Water Resistant
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Helston Lace Up Mid
1150 NOK
Din Sko

Handle herreboots og -skolette til enhver anledning

Når dine mest sommerlige tøysko og luftigste sneakers ikke lenger strekker til for å holde høstkulden borte, er boots og skoletter den opplagte erstatningen for enhver mann. Ikke bare er de fine og kommer i alle mulige former og stiler, du kan også matche dem med alt du elsker i høst- og vintergarderoben. Og for enhver personlig smak og anledning finnes det rette boots og skoletter for herre hos oss på Feetfirst Fra tidløse klassikere som boots til sesongens oppdaterte modeller i de fargene og uttrykkene som gjelder akkurat nå. Til den tidlige høsten passer det å fylle skogarderoben med lette og ufôrede boots og skoletter som fungerer bra når temperaturen holder seg på behagelig avstand fra frysepunktet og de aller verste lavtrykkene ennå ikke har begynt å danse inn fra Atlanteren. Hvorfor ikke et par enkle og stilrene skoletter i skinn eller semsket i selskap med et par chelseaboots med fine elastiske bånd? To favoritter som fungerer like bra til kontoret som til helgens heng med kameratene og en runde på byen.

Boots og skoletter for herre, både fine og varmende

Når de siste løvene har blåst av trærne og det første snøfallet nærmer seg, er det på tide å skaffe seg boots og skoletter med litt høyere motstandskraft mot snø, is og minusgrader. Og i kategorien varmfôrede boots og skoletter for herre finnes det rikelig med både fine og varmende modeller å velge mellom. På veien til jobben og for kortere opphold utendørs holder det ofte med et par lave snøreskoletter eller til og med høye sneakers med fôr for å holde føttene behagelig tempererte, selv når vinterkulden setter inn. Men vil du holde varmen og opprettholde både stil og komfort for vinterens uteaktiviteter og lange dager i minusgrader, bør du investere i et par litt kraftigere boots eller skoletter som klarer så vel kulde som snø og væte. Gjerne med en grov og mønstret såle som gir godt grep på glatte underlag. Vil du fortsette å bruke snøreskoletter, er det bare å velge et par med litt høyere skaft med snøring som slutter tett rundt leggen for å holde snø og væte borte. Det bør også være god overlapping mellom buksen og skoskaftet slik at kulden ikke smyger inn. For en litt mer velkledd look i de kalde månedene fungerer det alltid bra med varmfôrede chelseaboots og andre stilrene varmfôrede boots med diskret lukning. De fungerer like bra på kontoret som til helgens runde på byen kombinert med et par fine jeans eller en dressbukse.

Finn ditt nye par i vårt oppdaterte sortiment av boots og skoletter

Kort sagt, når du skal oppdatere skogarderoben til årens kaldere måneder, er det alltid et sikkert tips å sjekke vårt alltid oppdaterte sortiment av boots og skoletter for herre. Uansett om hverdagen består av korte turer mellom bussen eller bilen og jobbet eller om du tilbringer lange dager utendørs i akebakken eller på tur i skog og mark. Du har sannsynligvis ulike behov for ulike dager og aktiviteter, så vårt tips er å dekke inn alle eventualiteter for en stilig, bekvem og behagelig høst og vinter utendørs. Velkommen til å velge fra vårt store utvalg av herreboots og -skoletter på Feetfirst.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.