Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Gummistøvler

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige sko. Når det regner og er ruskete, finnes det et opplagt valg som aldri svikter. Nettopp, gummistøvler! Si hei til en ny generasjon av gummistøvler i nye farger, med høyere komfort og varierende skaftlengde og såler for alle formål og smaker. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Grønn
Grå
Lilla
Gul

67 artikler

Lejon, Aurora
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Dinsko, Ruby
350 NOK
Str. 32-38Din Sko
Vanntett
Dinsko, Rainboot
350 NOK
Str. 22-35Din Sko
Vanntett
Lejon, Rain Rainbow
200 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Glen
300 NOK
Str. 20-30Din Sko
Vanntett
Linear, Glen
300 NOK
Str. 20-32Din Sko
Vanntett
Lejon, Rain Spaceman
200 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Glen Camo
320 NOK
Str. 21-30Din Sko
Vanntett
Linear, Glen Flower
320 NOK
Str. 20-30Din Sko
Vanntett
Dinsko, Glen
320 NOK
Str. 21-30Din Sko
Vanntett
Lejon, Rain Baby Vehicle
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Dinsko, Gerd
350 NOK
Str. 31-38Din Sko
Lejon, Love Sailor
200 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Glen
249 NOK
Str. 31-39Din Sko
Frozen, Frozen Rubber Boot
250 NOK
Str. 25-30Skopunkten - 3 for 2
Spiderman, Spider Rubber Boot
250 NOK
Str. 25-30Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Dinsko, Gerd
299 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Lejon, Rain Baby Swan
200 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Rain Rubber
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
-16%
Vanntett
Linear, Glen
250 NOK 300 NOK
Str. 31-35Din Sko
Vanntett
Dinsko, Glen
250 NOK
Str. 21-30Din Sko
Vanntett
Dinsko, Glenna
250 NOK
Str. 20-30Din Sko
Vanntett
Lejon, Ruby Flower
250 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Chelsea
450 NOK
Din Sko

Kjøp gummistøvler til dame og barn

For deg som ikke vil ofte en stilig look bare fordi været ikke er i godt humør, har vi gode nyheter: Det er nye tider når det gjelder fine gummistøvler. Glem de der slappe, kjedelige og treige skoene som du pleide å forbinde med regnvær. Hos oss på FEETFIRST finner du oppdaterte gummistøvler for dame og barn fra så vel våre egne varemerker, designet i vårt studio i Sverige.

Hold stilen (og humøret) oppe med gummistøvler!

La oss begynne med å ta en titt i damesortimentet. Her får du alle muligheter til å handle gummistøvler som holder stilen både på fortauet i byen og i hagelandet. I vårt eget utvalg av gummistøvler for dame fremhever vi gjerne våre oppdaterte modeller fra LINEAR og Lejon. Dette er praktiske og stilige sko med fine detaljer som snøring eller metallspenne eller klassiske stilrene varianter med minimalistisk sjarm. Var ikke redd for å matche gummistøvlene med et skjørt eller fine jeans og en kul jakke. Selv om det fortsatt er vått på bakken, kan det ha sluttet å regne. Uansett er det aldri feil å komplettere dine fine gummistøvler med en matchende paraply.

Tørre føtter leker best

Barn og gummistøvler har jo vært et radarpar i lang tid. Det finnes ikke noe som slår gummistøvler når det virkelig gjelder. Det spiller ingen rolle om himmelen åpner seg og det oppstår små bekker i gatene. Med et par høyskaftede gummistøvler og egnede bukser kan barna hoppe i vanndammer og fortsette å leke uten at verken de selv eller foreldrene må dra i bremsen. Det virker jo som det er et ufravikelig faktum at barn (både små og litt større) tiltrekkes av vannpytter, søle og gjørme som fluer tiltrekkes av en sukkerbit. Og hvorfor ikke – la barna gjøre sin greie med rette klær og vanntette sko! Vi tilbyr alle slags gummistøvler for barn, varmfôrede, mønstrede, med eller uten snøring, svarte, rosa og gule, med høye skaft og litt lavere … det finnes kort sagt minst ett par gummistøvler for alle smaker og årstider. Sjekk sesongens modeller og sørg for at barna er godt utstyrte før de går løs på neste sølete lekeplass!

Kjøp dine nye gummistøvler online eller i butikk

Det finnes altså ikke lenger noen grunn til å skvalpe rundt med våte strømper i sko som ikke holder for regn og væte. Med et par velvalgte gummistøvler kan du tvert imot gå til et høyere stilnivå! Velg dine favoritter og klikk dem hjem online eller besøk en av våre DinSko-butikker og prøv dem på stedet. Keep singing in the rain!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.