Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeDuffy
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Pumps

Sandaler

Sneakers

Tøfler

Duffy

Det svenske merket Duffy tilbyr prisvennlige sko som er både fine og bekvemme. I Duffys sortiment finner du alltid fine nyheter som fungerer til både hverdag og fest. Og for hver sesong finner du nye, oppdaterte modeller som henvender seg til jenter og kvinner i alle aldrer. Så velkommen til å oppdage Duffy du også – vi tror at du kommer til å like dine nye sko. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Hvit
Beige
Rosa
Brun
Rød
Duffy

12 artikler

Duffy, Comfort
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Comfort
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Pointy
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Fluffy Cross Fur
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Fluffy Cross Fur
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Fluffy Cross Fur
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Fluffy Slip In Fur
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Fluffy Slip In Fur
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Duffy, Fluffy Slip In Fur
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-66%
Duffy, Cajsa Knitted
199 NOK 599 NOK
Nilson Shoes

Sko fra Duffy

Damesko fra Duffy er populære og prisgunstige i hele Skandinavia. Det finnes selvfølgelig grunner til det. En ny sesong innebærer nye sko fra Duffy som passer for våre skandinaviske forhold enten det er vår, sommer, høst eller vinter.

Oppdaterte sko fra Duffy

Her finner du oppdaterte sneakers for en sporty hverdagslook, skaffer deg dine nye sommerlige sandaler når solen og varmen vender tilbake eller klikker hjem Duffys superstilige og komfortable tøfler som du kan bruke både ute om sommeren og som innetøfler om høsten og vinteren. Kjøp gjerne et par for utebruk og et par for innebruk. De er så bekvemme at du sikkert kommer til å bruke dem så ofte du kan. Til høsten kan du fylle opp med klassiske og tidløse snøreskoletter i ekte skinn for en vinnende høststil som både er elegante og beskytter mot regnvåte fortau med sine kraftige såler. Er det fest eller bryllup på gang? Et par klassisk elegante pumps er alltid rett og hever umiddelbart hele antrekkets nivå noen hakk. Vil du varme føttene når du kommer hjem fra jobben eller en kald vinterdag ute, finnes det et ordentlig must fra Duffy. Deres klassiske tøfler med dunbløt fuskepels som omgir føttene og skrur opp kosfaktoren maksimalt! Finnes i flere ulike farger og kommer til å holde deg med selskap i mange herlige stunder når det er mørkt og ruskete utenfor vinduet.

Duffy-sko for alle anledninger

Kort sagt finner du sko for alle anledninger i vårt utvalg fra Duffy. Det er perfekt når du vil fornye skogarderoben med trendy og bekvemme sko til veldig gode priser. Velkommen til å studere det aktuelle utvalget og velge ut et par sko som du føler passer ekstra godt for nettopp deg. Du klikker hjem dine nye sko fra Duffy her i nettbutikken eller du kan besøke våre butikker for personlig service.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.