Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Støvletter

Spør du oss, er støvletter er et av skogarderobens viktigste og morsomste innslag! De fungerer jo alltid og finnes i så mange varianter, fra de fineste feststøvlene til funksjonelle støvler og alt derimellom. Og flere og flere modeller forener fine detaljer og velkledd stil med det funksjonelle. Du kan bruke støvletter om våren, sommeren, høsten og vinteren. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Hvit
Beige
Blå
Brun
Lilla

39 artikler

Alley, Kay
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Aiden Snow Waterproof
500 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, River Midcut
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Tessy Hi Chain Sg Blk
520 NOK
Str. 25-30Din Sko
Alley, Kay Mid
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Varese High Waterproof White
900 NOK
Din Sko
Vanntett
Leaf, Leaf Kaitsor Waterproof
849 NOK
Str. 31-38Din Sko
Skinn
Pace, Asia High
1250 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Taniah High
1250 NOK
Din Sko
Dinsko, Glendale
400 NOK
Str. 20-25Din Sko
Skinn
Vanntett
Linear, Asta Stövel
700 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vox, Trinty Hi Lace Up
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jenni Twist Pu
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Lucy Stövel
449 NOK
Str. 25-30Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Stövel
650 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Glendale
400 NOK
Str. 25-30Din Sko
Skinn
Pace, Asia Lace Up
1250 NOK
Din Sko
Dinsko, Trine Stövel
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Sunni Stövel
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Zoey, Lucy High Lace
400 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Varmforede Støvletter
549 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Lovisa Stövel
549 NOK
Str. 31-38Din Sko
-16%
Vox, Ruff Oak
499 NOK 600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-16%
Alley, Katinka Hi Lace Up
499 NOK 600 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Kjøp støvletter

Blant våre damestøvletter finner du alt du kan tenkes å lete etter når du er på jakt etter nye støvletter. Hvis du vil være fint og bekvemt kledd til jobben eller under shoppingrunden på byen, kan vi tipse om høye, stilrene støvletter i svart eller brunt med snøring foran. Velg mellom ekte skinn eller kunstskinn, semsket eller slitesterk tekstil. Karakteristisk for denne typen klassiske høye støvletter er at de gir et velkledd inntrykk og kan matches med både bukse og skjørt – eller med et par stilige shorts for den vågale. Sjekk f.eks. noen favoritter fra vårt eget prisgunstige merke VOX eller våre håndverksmessige, trendy støvletter fra LINEAR.

Elegant med stilrene støvletter

Enda litt mer elegante er våre høye støvletter uten snøring, enten i dra-på-modell eller med praktisk glidelås i skaftet. Velg ordentlig høye over-knee-støvletter eller litt lavere knehøye skaft. Blant våre egne merker fremhever vi gjerne fine modeller fra VOX, Alley, So All og XIT – her finner du mengder av varianter som gir looken et løft både på kontoret og til festen. Uansett om du foretrekker en klosshæl som gir ekstra høyde eller en lavere hæl, kan du finne dine nye favoritter her.

Barnstøvletter for alle årstider

Til høsten og vinteren er det alltid rett å satse på vanntette og/eller varmfôrede støvletter. Blant våre barnestøvletter finnes det bekvemme og slitesterke modeller fra Lejon og Din Sko for både små og store barn. Perfekte for tørrskodd og varm lek på skolen, i akebakken eller på utflukten når det er kaldt og med snø og slaps.

Hvilke støvletter blir det i dag?

Et par velvalgte støvletter gjør livet både triveligere og mer bekvemt, så ta deg litt tid til å se deg rundt her på nettstedet i jakten på dine nye støvletter. Hvorfor ikke benytte anledningen til å oppfylle sesongens støvlettbehov for både deg og barna samtidig? Du handler enkelt online og i butikk.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.