Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Snøresko

Når vi bare hører eller leser ordet sko, er det første som dukker opp i hodet ofte klassiske snøresko. Lave sko med snøring er på en måte selve urbildet av et par sko og snøresko har en tendens til å stå utenfor trender og motens skiftninger. Det er liksom alltid plass til og behov for bekvemme og fine snøresko. Dels er de stilrene og kan brukes til både hverdag og fest, dels er selve snøringen en garanti for at du alltid får rett passform ved å snøre hardt eller løsere og i alle hull eller å hoppe over et par lisseringer. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Blå
Brun
Grå

22 artikler

Stepside, Payton Derby Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Erin Lace
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ango
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Paul
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Beni Derby
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Benin Work
620 NOK
Din Sko
Iguassu, Benin Work
620 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Elisio Work
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Nicola
900 NOK
Din Sko
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Skinn
Rieker, Leer
950 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Helston Low Lace Up
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Hetton Lace Up
950 NOK
Din Sko
Stepside, Snøresko
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-50%
Iguassu, Tekstilsko
199 NOK 399 NOK
Din Sko
-62%
Stepside, Snøresko
149 NOK 400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Coming Soon
Pace, Barclay
900 NOK
Din Sko
Skinn
Coming Soon
Pace, Elisio Work
900 NOK
Din Sko
Coming Soon
Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Coming Soon
Stepside, Rock Lace
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Kjøp snøresko

Med et par velvalgte snøresko er du som sagt klar for det meste som kan tenkes å stå på dagens program. Det finnes mengder av stiler å velge mellom som passer til kontoret, spaserturen eller middagen, eller som rett og slett er bekvemme å bruke. I vårt sortiment kan du velge mellom elegante skinnsko med eller uten detaljer som fungerer like bra til shoppingrunden på byen som til en velkledd jobbstil eller kveldens after work. Brune eller svarte snøresko har en tidløs og klassisk eleganse som alltid er gangbar. Lissene i seg selv bli en del av stilen – hvis du bytter ut skolissene til et par runde, flate eller fargede, velger du selv hva du vil signalisere med skoene og kan tilpasse dem etter stil og smak. For den vågale kan et par skolisser i kontrasterende farge mot skoen være en kul måte å løfte både skoen og hele antrekket på.

I avdelingen snøresko er det heller ingen mangel på valgmuligheter. I hyllen for dressko finner du klassiske oxford- og derbysko med kort snøring, i ekte skinn eller kunstmateriale. Stilrene modeller som du med fordel kan velge i cognac, brunt eller svart og som kan matches med både et par elegante jeans og dressbukse. For mer hverdagslige formål tipser vi gjerne om et par superbekvemme snøresko med gummisåle, et sted i grenselandet mellom avslappet spasersko og sneaker. Disse skoene er allsidige og lettmatchede, og de er like bekvemme på spaserturen i lunsjen som på jobben og i fritiden.

Hvilke snøresko handler du i dag?

Sjekk rundt her på siden som er helt og holdent tilegnet snøresko i alle dens former og finn nettopp dine nye favoritter. Eller sjekk SALG-avdelingen der du alltid finner snøresko til nedsatte priser (og mange andre typer sko også, naturligvis!). Du handler alltid trygt og sikkert fra vår online-shop eller i din nærmeste DinSko-butikk for personlig service.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.