Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Høye sneakers

Lave sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sneakers

Velkommen til avdelingen for sneakers (joggesko), med høye, lave og chunky sneakers. La oss gjette: du eier minst et par sneakers du ikke trener og har sport i? Sneakerns reise fra bare sportssko til sporty hverdagssko har feid over hele verden, og i dag er sneakers både avslappet komfort og dressy mote. Og det er veldig åpenbart, for et par veldig fine og stilige sneakers fungerer for det meste. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød
Oransje

688 artikler

Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Ollie
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Lejon, Sky Sock Black
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey Low Velcro
300 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Pace, Steven
850 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Steven
850 NOK
Din Sko
So All, Arzano
550 NOK
Din Sko
So All, Arzano
550 NOK
Din Sko
So All, Arzano
550 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Sleek
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ugan W
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Uganda Knit
600 NOK
Din Sko
Iguassu, West Casual
600 NOK
Din Sko
Iguassu, West Casual
600 NOK
Din Sko
Lejon, Jamie Sport
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Halo
600 NOK
Din Sko

Handle sneakers til alle

Hvis du bare måtte bruke bare én type sko resten av livet, hva hadde du valgt da? De må altså fungere så vel til hverdags som til fest, på jobben og på spaserturen, året rundt. [Plass til noen sekunders betenkningstid … og allerede NÅ tror vi at du har kommet frem til svaret.] Nettopp: Sneakers. Ikke sant? Som hverdagssko er jo sneakeren nesten selvskreven med sin komfort, sporty look og sin evne til å passe til nesten alt i klesgarderoben. Og ja, sneakers fungerer jo også bra på de fleste fester og kan gi en perfekt balanse ved å balansere stilnivået til et elegant antrekk eller som ledig, men velkledd look til mer uformelle sammenkomster og middager. Hvis du blir invitert til Nobelmiddagen eller et møte med kongefamilien på slottet, blir det kanskje litt upassende, men i så fall får du ta kontakt, så løser vi det. (Litt morsomt å forestille seg at kongen opptrer offisielt i et par sneakers, forresten. ”Kjære landsmenn …”;). OK, nå sporet vi litt av her.

På jobben kan de fleste av oss møte opp i et par fine sneakers. De gir dessuten god demping og er skånsomme hvis du står og går på et hardt gulv under arbeidet eller beveger deg mye. Vårt sortiment er stort og hvis du er ute etter sneakers med spesielle funksjoner, er det bare å velge og vrake. Vi har sneakers med luftig mesh og svale såler i skinn som holder føttene friske selv på lange arbeidsdager og om sommeren. Det finnes også mange modeller med litt høyere skaft og kraftigere såle, chunky sneakers, for deg som trenger bedre støtte for foten og beveger deg mye på ujevne og krevende underlag. Jobber du i et kontormiljø der kleskoden er noenlunde liberal, anbefaler vi at du satser på et par stilrene sneakers, kanskje ensfargede, i en modell som du trives i hver dag. For at kollegene skal trives med d e g hver dag, kan det imidlertid være lurt å variere mellom et par ulike oppsett av sneakers …

Men om vinteren går det vel ikke an å rusle rundt i et par lette sneakers med cupsole? For da vil man vel fryse føttene av seg i minusgradene, eller? Du aner svaret – sneakers om vinteren går naturligvis bra det også, i hvert fall på seks av ukens sju dager. Hvis du bor i de sørlige delene av landet, er det jo ikke lenger så vanlig med lange perioder preget av streng kulde og mye snø. En typisk skandinavisk vinterdag består tross alt ganske ofte av temperaturer rundt null eller noen plussgrader, grått vær, men ingen større dramatikk. Da klarer man seg som regel bra med et par klassiske, lave sneakers eller et par slip-ons, særlig hvis den tiden man tilbringer utendørs mest handler om å ta seg fra hjemmet til bilen eller bussen og deretter noen korte skritt eller en liten spasertur til jobben eller skolen. I de senere år har det også kommet fine sneakers med høye skaft, varmt fôr og kraftige, grepsikre såler. Selv om det er snø og kulde, kan du altså velge dine favoritter for en fin, avslappet og bekvem stil.

Så nå kan du bare klikke deg rundt blant alle våre sneakers og velge dem som passer best for nettopp deg. Du handler enkelt dine nye sneakers fra Feetfirst online.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.