Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

SALG

Hvis du liker sko, kommer du til å elske vårt skosalg. Her finner du alle sko som vi akkurat nå selger til nedsatt pris. Handle sko til nedsatt pris og få mange nye stiler for mindre penger. På vårt SALG finner du sko til dame, barn og herre. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød
Oransje
Salg

522 artikler

-62%
Xit, Nicol
199 NOK 530 NOK
Din Sko
-45%
Lejon, Nova
99 NOK 180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-33%
Alley, Moy
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-67%
Alley, Moy
99 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-67%
Alley, Moy
99 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-67%
Vox, Pia Straps
99 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-67%
Vox, Pia Straps
99 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-67%
Vox, Pia Straps
99 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-33%
Vox, Push1 Ds Knot Pu
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-33%
Vox, Push1 Ds Knot Pu
199 NOK 300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-42%
Linear, Cervia
299 NOK 520 NOK
Din Sko
-61%
Linear, Cervia
199 NOK 520 NOK
Din Sko
-61%
Linear, Cervia
199 NOK 520 NOK
Din Sko
-61%
Linear, Cervia
199 NOK 520 NOK
Din Sko
-42%
Linear, Cervia
299 NOK 520 NOK
Din Sko
-52%
So All, Cesena
199 NOK 420 NOK
Din Sko
-52%
So All, Cesena
199 NOK 420 NOK
Din Sko
-52%
So All, Cesena
199 NOK 420 NOK
Din Sko
-45%
Xit, Bruqes
299 NOK 550 NOK
Din Sko
-63%
Xit, Bruqes
199 NOK 550 NOK
Din Sko
-43%
Xit, Nicol
299 NOK 530 NOK
Din Sko
-43%
Xit, Nicol
299 NOK 530 NOK
Din Sko
-47%
Alley Comfort, Comfy
199 NOK 380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-45%
Attitude, Ortona
299 NOK 550 NOK
Din Sko

Finn nye sko på salg

Så mange stilige sko, så få føtter å bruke dem på. Men ved å gjøre gode kupp på dine favoritter på Salget kan du i hvert fall variere mer uten å lage store hull i lommeboken. Her samler vi alle modeller som vi hver sesong selger til veldig gode Salg-priser. Dermed kan du alltid skaffe deg nye sko og ta sjansen på de der kule bootsene, futuristiske sneakersene eller elegante hælskoene som du ikke helt våget å kjøpe til full pris. Å være skoelsker, er å ville ta neste steg litt mer elegant enn det forrige. Eller mer komfortabelt for den saks skyld. Vi som ikke kan få nok av sko, er alltid på jakt etter det der paret som får hverdagen til å føles litt ekstra opphøyd eller festen til å gnistre litt ekstra.

Sko-salg med nye godbiter hver sesong

Et hett tips er å gjøre det til en del av din surferutine å ta en tur innom nettopp denne siden for å se hvilke sko vi har lagt ut på salg. Her finner du sneakers, festsko, fine boots, solide skoletter, sommerlige tøysko og sandaler, varmfôrede sko og vanntette støvler. For bare å nevne noen av alle de kuppene du kan gjøre på salg, uansett tid på året og hvilke behov og ønsker du har.

I vårt store salg-utvalg kan du finne favoritter fra våre egne populære skomerker, f.eks. SoAll, Linear, PACE, Alley og Lejon. Alt for at du skal kunne finne nye sko som gir din nåværende stil et løft til nye nivåer med sko i alle mulige modeller. Eller for at du skal våge og ha råd til å bevege deg utenfor komfortsonen og prøve noe helt nytt. Du som vanligvis velger sko som ikke stikker seg ut og synes det er viktigst at de beskytter føttene, oppdager kanskje at du faktisk trives godt med å slå deg litt mer løs?

Oppdater skogarderoben til en enda billigere pris

Vår ambisjon er at vi alltid skal tilby gode og fine sko til så gode priser som mulig. Når vi setter ned prisene ytterligere på vår salg-avdeling, kan du virkelig komme billig fra det når du oppdaterer skogarderoben. Og du, pass på å klikke deg inn på vårt Outlet også hvis du først er i kupphumør. Der er alle varer nedsatt med minst 50 % av ordinær pris. Her finner du altså sko til superpriser, uansett om du lystshopper en gjeng nye sko fordi du føler for det eller hvis du bare vil skaffe deg de skoene som du uansett trenger til sesongen. Handle dine nye salg-sko online og opplev kuppfølelsen når dine nye favoritter leveres og du prøver dem til ulike antrekk. Vi håper at du kommer til å trives med ditt nye skokupp!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.