Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkePace
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Vintersko

PACE

I vårt premiumsortiment fra PACE vil vi tilby fine dame- og herresko av veldig god kvalitet som eldes med stil. Skoene er fremstilt av førsteklasses materialer i form av utvalgte skinnsorter og semsket, som er nøye utvalgt for å passe til hver modell og fremheve skoens egenskaper på beste måte. Fint og anvendelig til både hverdag og fest. Feetfirst – sko fra Din Sko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Sort
Hvit
Blå
Brun
Rosa
Grå
Pace

65 artikler

Skinn
Pace, Nero
720 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Nero
720 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Steven
850 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Steven
850 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Noci
650 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Adventure
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Adventure
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Asia Chelsea
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Mira Chelsea Blk
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Mira Chelsea Brown
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Asia High Chelsea
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Elisio Work
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Martina
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Napoli
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Nicola
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Nicola
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Tania
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Lisa
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Lisa
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Tulla
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Dina
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Isabel
900 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Khaty
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Carrie
1150 NOK
Din Sko

Sko fra PACE

Vi er både stolte og glade over vårt merke PACE. Under PACE-paraplyen finner du evige klassikere i form av stilrene chelseaboots i skinn som bare blir mer komfortable jo lenger du bruker dem. Og fargene oppdateres med fingertuppfølelse etter årstid og trender, slik at du alltid kan velge mellom tidløse svarte og brune modeller og litt mer aktuelle nyanser.

Sko i skinn og semsket

Før hver høst og vinter lanserer vi også sesongnyheter i form av høye boots med litt grovere såler. Dessuten kan du velge varmfôrede modeller for å holde kulden borte og stilen på topp. Hvis du foretrekker høst- og vintersko med snøring, har vi mange fine skoletter med høyt skaft og utvalgte detaljer som gjør ethvert par både stilrent og personlig. For velkledde anledninger eller når du rett og slett vil gjøre hverdagslooken litt finere, kan du velge et par av våre populære snøresko i slitesterkt skinn. De finnes for både dame og herre og er like fine til skjørt eller jeans som til et par velsittende chinos. Perfekt miks av velkledd stil og casual attityde. Oppdag også PACEs superstilige semsketsko med snøring og bekvem såle, en modell som passer til alt i garderoben. For en mer sporty look som fortsatt holder høyt stilnivå, er våre svarte og hvite cleane sneakers i førsteklasses skinn et hett tips. Disse stilrene og klassiske sneakersene bør inngå i enhver basisgarderobe, for de funker like bra på jobben som til middagen på den første daten.

Premiumsko designet i Sverige

For sommerhalvårets antrekk finnes det rikelig med sandaletter i fine materialer og med detaljer som gir ethvert antrekk et løft. Både klassisk elegante med klosshæl og sommerlig avslappede kilesandaletter med espadrillinspirert repsåle. Hos PACE finner du ganske enkelt et mangfold av sko som alle er produsert med stor omsorg og designet av våre egne dyktige skodesignere i Sverige. Premiumsko i skinn og semsket som overlever sesongtrender og blir dine trofaste følgesvenner i lang tid fremover hvis du gir dem litt kjærlighet og omsorg. Ta gjerne en tur innom for å se på våre skopleieprodukter og pass på å kjøpe rett beskyttelse og pleie for dine PACE-sko. Men først kan du se gjennom vårt aktuelle sortiment og velge dine nye sko fra PACE etter smak og behov. Når du har gått inn ditt første par, er det stor fare for at du blir avhengig av den spesielle PACE-følelsen. Handle skoene online eller kom inn til oss i din nærmeste DinSko-butikk, så hjelper vi deg med å finne det rette. Håper du finner nettopp dine favoritter!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.