Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtreMockaimitasjon
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Snøresko

Tøfler

Vintersko

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Gul
Oransje
Mockaimitasjon

87 artikler

So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
Alley, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Comfy
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Comfy
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Jackie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Jackie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Jackie
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
So All, Sofi
500 NOK
Din Sko
So All, Sofi
500 NOK
Din Sko
So All, Sofi
500 NOK
Din Sko
So All, Zambia
520 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Soft
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Ghan Soft
600 NOK
Din Sko
Dinsko, Theia
450 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Eli
300 NOK
Str. 31-36Din Sko
Duffy, Comfort
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Jess Lo Grey & White
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Eli
300 NOK
Str. 21-30Din Sko
Alley, Ebba1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Bianca
400 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sko til dame, barn og herre

Når du vil kjøpe sko online, er FEETFIRST et smart sted å lete. Uansett om du leter etter en modell som er trendy, bekvem eller funksjonell, så finner du noe i alle prisklasser samt for alle aldrer, stiler og behov. Her finner du et stort sortiment av sko i alle former og sesongens mote til gode priser og med bra kvalitet. Prisgunstige sko, spennende nyheter og alltid et oppdatert sortiment av sko. Du finner et bredt utvalg av slitesterke og bekvemme barnesko til skole, lek og fritidsaktiviteter for all slags vær og alle anledninger til sesongens must have for både fest og hverdag til dame og herre.

Alltid nye sko

For deg som liker kvalitet og en god pris på sko, er FEETFIRST det opplagte valget. Her forenes tidløse modeller som alltid holder stilen med oppdatert mote som er helt rett akkurat nå. Helt rett utvalg for deg som er enig i at sko er mer enn bare et par futteraler over føttene. De setter stilen for hele antrekket og er den perfekte måten å uttrykke din smak og personlighet på. Her finner du lave sko til festen eller middagen via moderne sneakers til skoletter og vintersko for å nevne noen få kategorier.

FEETFIRST – her finner du damesko, barnesko og herresko online

Som du sikkert forstår, er det stor sjanse for at ikke bare du, men hele familien kan finne de rette skoene hos oss på FEETFIRST. Med lang erfaring og en aldri minskende pasjon for sko prøver vi alltid å tilby det beste av det meste, fra de første skrittenes lær-å-gå-sko til elegante pensko og alt derimellom. For alle livets faser og enhver anledning. Vi tror og håper at du kommer til å bli fornøyde med kjøpet og anbefaler at du finner frem til nettopp dine favoritter i fred og ro. Hvis du vil bestille sko online på feetfirst.no, gjør du det enkelt ved å samle det du vil ha fra våre ulike konsepter og betale i samme kasse. Vil du heller prøve skoene i DinSko-butikk først. FEETFIRST – Velg dine skofavoritter i butikk og online.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.