Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
VaremerkeLinear
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Sandaler

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

LINEAR

Med vårt merke LINEAR vil vi oppmuntre til aktivitet, oppdagerlyst og nysgjerrighet på det som er rett rundt hjørnet like mye som det som ligger lengre unna. LINEAR – everyday adventure, det er slik vi pleier å presentere det og det sier egentlig alt om hva det handler om. Hverdagen er full av muligheter og små og store eventyr for den som er åpen for dem. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød
Linear

304 artikler

Vanntett
Linear, Ollie
600 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Linear, Arthur Sandal
400 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Ceriva
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Oyo Brw
520 NOK
Din Sko
Linear, Oyo Blk
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Linear, Halo
600 NOK
Din Sko
Linear, Halo
600 NOK
Din Sko
Linear, Honor Blk
650 NOK
Din Sko
Linear, Tunisia 2 Toecap
500 NOK
Din Sko
Linear, Zambia
450 NOK
Str. 31-38Din Sko
Linear, Karl Sandal
400 NOK
Str. 25-30Din Sko
Linear, Emil
300 NOK
Str. 31-39Din Sko
Skinn
Linear, Bitonto
600 NOK
Din Sko
Linear, Bitonto
600 NOK
Din Sko
Skinn
Linear, Bitonto
600 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Newly
550 NOK
Str. 31-39Din Sko

Sko fra LINEAR

Med et par komfortable og sporty sko blir det artigere å ta en omvei til jobben for å oppdage noe nytt, ta en avstikker i skogen på veien mellom alle gjøremålene eller for den saks skyld begi seg ut på litt mer planlagte friluftsaktiviteter en fridag. Skoene som du finner på denne siden, vil inspirere deg til nettopp å finne eventyret i hverdagen. Ettersom vi bor i en del av verden der vi faktisk har fire årstider med sine helt egne forutsetninger og fristelser, tilbyr vi LINEAR-sko for alle typer vær og utfordringer.

Nye sko for hver sesong

Når vi har kommet et stykke utpå høsten og den første frosten begynner å bite i tærne, er det på tide å tenke på litt kraftigere sko og oppdatere skohyllen med skoletter og boots. Hver sesong fyller vi på LINEARs sortiment med mange herlige nyheter, designet av våre flinke designere på hovedkontoret i Varberg. De vet hva som kreves av sko som skal klare det skandinaviske vinterhalvåret. Dessuten lar de alltid form og funksjon samspille på beste vis. Elegant og praktisk, med andre ord. Stilige snøreskoletter med fine detaljer og kraftige såler er blant favorittene når kulden smyger seg innpå. Du finner garantert mange nyheter i denne kategorien når du skal handle vintersko – både varmfôrede modeller som klarer snø og minusgrader og modeller med litt tynnere fôr som fungerer fint når det er plussgrader. Varme og komfortable boots finner du naturligvis også her, både tidløse klassikere og oppdaterte motefavoritter som holder stilen og varmen hele vinteren.

Lekevennlige barnesko med god passform

For våren og sommeren tilbyr LINEAR alltid et stort utvalg av lettere skoletter, sneakers og sandaler for både dame, barn og herre. Når det gjelder barnesortimentet, er lekevennligheten alltid i fokus for å inspirere til aktiviteter og bevegelighet. Derfor satser LINEAR alltid på behagelig passform og gode såler. Dessuten praktisk lukning slik at veien ut til leken og vennene blir så kort som mulig. Og for de der dagene da du og familien helst vil kose dere hjemme – eller kanskje etter en dag i akebakken – finner du mange herlige innetøfler som varmer frosne føtter for både store og små.

LINEAR – for hverdagens eventyr

Slipp løs eventyret i hverdagen og klikk hjem dine nye favoritter fra LINEAR. Du handler bekvemt og sikkert og finner aktuelt sortiment her online eller i en av våre DinSko-butikker. Der hjelper vi deg med å finne rett modell.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.