Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Espadrillos

Tøysko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Lave sko

Støvler, hælsko, boots og skoletter … hver skotype har sin tid. Så også for lavsko. Dette er en kategori som omfatter en lang rekke skomodeller, fra elegante snøresko og herlige tøysko til bekvemme spasersko og kule loafers. Det er imidlertid ikke så vanskelig å finne fellesnevneren – det handler om sko med lavt skaft, ganske enkelt. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Rød
Oransje

142 artikler

So All, Torbole
550 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Chambray
400 NOK
Din Sko
Iguassu, Gambia Mesh
400 NOK
Din Sko
Stepside, Jessi Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sage Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Sage Loafer
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Payton
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Indie Eyelet
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Capua
380 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
So All, Cherie
500 NOK
Din Sko
Stepside, Payton Derby Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Sud Slip-On
600 NOK
Din Sko
So All, Zambia
520 NOK
Din Sko
Stepside, Terry
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Jessi Lace
320 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Indie
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Kjøp lave sko til dame, barn og herre

Lavsko er jo, needless to say, fremfor alt gangbare i sommerhalvåret i vår del av verden når vi har mer sol og tørrere vær. Hvem kjenner ikke igjen den der pirrende første vårfølelsen som kan overfalle oss fra mars og utover når solen plutselig titter frem og faktisk varmer litt! Man vil liksom bare ta verden med storm og ta igjen alt man ikke har orket eller villet gjøre i løpet av den lange, mørke vinteren.

Ny sesong, nye lavsko!

Hos oss på FEETFIRST har sneakers en spesiell plass fordi det alltid finnes mengder av herlige nyheter å dele med dere foran en ny sesong. Her snakker vi altså om lave sko av den mer sporty typen. Videre blant lavskoene finner vi elegante snøresko, gjerne i ensfarget skinn og med få detaljer som passer perfekt til festen, middagen eller for en velkledd kontorlook. Et must i enhver manns (og kvinnes?) garderobe til anledninger da kleskoden er litt mer oppkledd. Hvis du liker å bevege deg og ta en lang spasertur når anledningen byr seg, finnes det mange spasersko eller walkingsko med høy komfort og funksjoner som gjør hvert steg skånsomt. De finnes med vanntett membran og ulike såler for ulike underlag.

Hverdag eller fest? Lave sko for alle anledninger

Moteriktige og oppdaterte loafers inngår også i kategorien lavsko og blir stadig mer populære hos både kvinner og menn. Glem tullingstempelet som åttitallets duskloafers bidro til – si hei til en ny generasjon av loafers med kule detaljer og høy komfort. Fungerer til både hverdagen og festligere anledninger! Sist, men ikke minst vil vi slå et slag for de superstilige hybridmodellene som har kommet stadig mer de senere år. Vi tenker da på lavsko som kombinerer klassiske snøresko og sneakers på en leken og moderne måte. Sjekk f.eks. våre modeller fra PACE, stilrene sko i grenselandet mellom velkledd og avslappet som passer til det meste.

Lavsko for hele familien

Selvfølgelig finner du lavsko for hele familien her. Se deg rundt litt her på nettstedet og oppdrag aktuelle lavsko for dame, barn og herre. Hvorfor ikke slå til og utstyre hele gjengen med nye, fine lavsko når du først er i shoppinghumør? Uansett hvilke lavsko du er på jakt etter denne gangen, håper vi at du finner det du leter etter! Handle sikkert og enkelt online eller besøk våre butikker for personlig service. Vi ønsker deg en herlig dag og mye moro med dine nye sko!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.