Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Boots

Skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Boots og skoletter

Å handle nye boots og skoletter online, skal være enkelt, trivelig og sikkert. Her finner du mengder av fine boots og skoletter for dame, barn og herre fra mange ulike varemerker. Velg blant et stort sortiment for hver sesong, fra stilren skandinavisk design med funksjoner som passer for våre breddegrader. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-s-og-s-nerstranda-tromso

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Metall
Gul
Rød

452 artikler

Mino, Bisse High Veclro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Bisse High Velcro
280 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Cardi
320 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Iguassu, Faso
850 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Adventure
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Adventure
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Asia Chelsea
1000 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Mira Chelsea Blk
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Mira Chelsea Brown
1050 NOK
Din Sko
So All, Torre
700 NOK
Din Sko
Vanntett
Lejon, Aiden
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Rock Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly High Waterpoof
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly High Waterproof
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Linear, Lome Hiker Warmlined Black
800 NOK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterpoof Mid
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid
480 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid High
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly Wp High Stripe
420 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Newly Wp High Stripe
420 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Phoenix Waterproof Basic
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Jones Hiking
550 NOK
Str. 21-25Din Sko

Boots og skoletter till dame, barn og herre

Høsten, så er det en klassisk sesong for skoletter og boots. Fine ankelboots, klassiske chelseaboots og snøreskoletter i sporty stil med tynt fôr passer perfekt tidlig på høsten når det fortsatt ikke er minusgrader og sensommervær veksler med en forsmak på hva som komme skal. Ankelboots/boots finnes i mange varianter og fellesnevneren er ganske enkelt at skaftet når til ankelen, altså litt lavere enn en høy støvel som strekker seg oppover leggen. Boots kan med andre ord være alt fra et par stilrene chelseaboots via en klassisk snøreskolett til en elegant skolett i fint skinn som fungerer til festen. På høstkanten passer det bra med tynnfôrede boots (eller skoletter om du vil) med litt tynnere såle når du vil ”kle på” deg litt og hvesse stilen etter en lat og avslappet sommer. Høye sneakers og skoletter i litt lettere stil passer også perfekt på begynnelsen av høsten når du vil ha litt grovere sko uten å måtte gå hele veien til støvletter og altfor kraftige sko. Her finnes det også et stort sortiment av vanntette modeller som ikke minst passer bra til barna når de første lavtrykkene trekker inn og føttene må holdes tørre på skolen og i fritiden.

Velg rette boots og skoletter for vinteren!

Når det begynner å nærme seg vinter og de første frostmorgenene melder seg, er det på tide å gå opp et nivå. I første omgang er det smart å satse på et par varmfôrede boots og skoletter for å holde føttene varme. En litt grovere såle kan også anbefales for å holde føttene på behørig avstand fra sølete og slapsete gater og samtidig gi bedre grep. Du kan fortsatt velge et par ankelhøye boots eller chelseaboots med varmt fôr til arbeidet og kortere ærender på byen. Kompletter imidlertid med et par mer solide vinterskoletter for dager med ordentlig kaldt vær med mye snø. Det er jo ikke så kjekt å få inn snø som smelter innenfor skoskaftet. For lengre opphold utendørs om vinteren kan det være verdt å satse på slitesterke skoletter eller vinterboots med detaljer som gjør vintereventyret like bekvemt som varmt og tørt. Og til slutt vil vi også få minne om at våren (og visse sommerdager) også er helt rett for boots og skoletter. Dels er det jo ikke alltid varmt og solrikt om sommeren her hos oss, dels kan det være superstilig med et par grovere snøreskoletter eller andre solide boots i kombinasjon med tynne sommerbukser eller et skjørt.

Handle online eller i butikk

Uansett hva du vil ha ut av dine nye skoletter og boots, tror vi at du kommer til å finne det du leter etter her på nettstedet. Vil du i stedet prøve skoene på foten og sikre passform og følelse direkte, er du velkommen inn i en av våre DinSko-butikker, slik at vi kan hjelpe deg der. Handle nye skoletter og boots online eller i butikk fra Feetfirst og ta steget inn i en ny, herlig velkledd sesong.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.