Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Vinterboots

Vinterskoletter

Vinterstøvler

Vintersko

Med et par velvalgte vintersko tar du deg gjennom de kaldeste månedene uten problemer. Her er vi sikre på at du kommer til å finne vintersko som oppfyller alle dine krav, uansett om du satser på et par robuste skoletter, stilrene støvler, varmfôrede boots eller vinterpreppede sneakers. Selvfølgelig finner du vintersko til dame, herre og barn! Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-nilsonshoes-galleriet-bergen

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grønn
Grå
Lilla
Metall
Gul
Rød

291 artikler

Skinn
Pace, Mira Chelsea Blk
1050 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Mira Chelsea Brown
1050 NOK
Din Sko
Lejon, Rock Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Linear, Lome Hiker Warmlined Black
800 NOK
Din Sko
Stepside, Grey Laceup
580 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterpoof Mid
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid
480 NOK
Str. 33-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon-Tex, Aiden Waterproof Mid High
480 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Jones Hiking
550 NOK
Str. 21-25Din Sko
Vanntett
Mino, Ossie Velcro
450 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Alley, Doxta
480 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Mino, Balboa 2 Velcro
320 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Mino, Balboa 2 Velcro B Blk
320 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Trine Lace Up
550 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Cillian Lace Up
620 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Cillian Lace-Up
620 NOK
Str. 31-39Din Sko
Vanntett
Linear, Signe Lace Up
620 NOK
Str. 32-38Din Sko
Vanntett
Lejon, Mud Boot
300 NOK
Str. 20-39Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Lejon, Bailey High Waterpoof
480 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Accra Lace-Up
620 NOK
Str. 31-38Din Sko
Vanntett
Linear, Accra Midcut
600 NOK
Str. 25-30Din Sko
Vanntett
Linear, Alex Midcut
550 NOK
Str. 20-25Din Sko
Vanntett
Linear, Jones Highboot
600 NOK
Str. 20-25Din Sko

Kjøp vintersko til dame, barn og herre

Spør du oss, så er gode vintersko både bekvemme å gå i og en selvsagt del av ethvert antrekk – både funksjon og form altså. Det er nettopp slik vi tenker når vi designer vintersko til våre egne varemerker. Hvorfor nøye seg med bare én egenskap? I vårt sortiment finnes det vintersko for dame, herre og barn i mange varianter.

Oppdag en verden av vinersko for dame

I damekategorien finnes det mye å oppdage for deg som trenger nye vintersko. Fine og varme modeller for alle anledninger og smaker, fra kjente merker og i alle prisklasser. En tilbakevendende favoritt er vår helsvarte skolett fra DinSko i stilig skinnimitasjon med kraftig såle. En klassisk look som alltid funker til vinterantrekket. En lettere og nettere variant som er like tidløs, er våre cleane, varmfôrede chelseaboots fra So All med bekvem såle, en sko som passer til alt. Finnes i både svart og brunt.

Lettmatchet og stilrent i vinter

I avdelingen vintersko for herre fremhever vi gjerne våre stilrene favoritter fra PACE – varmfôrede chelseaboots i ekte skinn og nubuck i nedtonede farger, perfekt når du vil holde varmen med stil i vinter. Skopunktens egen variant på samme tema kommer fra Stepside i form av lettmatchede og enkelt elegante chelseaboots i brunt eller svart med varmt fôr. Hvis du foretrekker snøreskoletter, kan du med fordel sjekke modellene fra Rieker i fine materialer og med stilige detaljer som gir hverdagslooken et løft og holder føttene varme.

Vinterfavoritter for små og store barn

Til slutt, men kanskje viktigst av alt, vil vi få minne om at vi har et stort utvalg av vintersko for barn. For alle værforhold og temperaturer i vintermånedene finnes det mye å velge mellom hos oss på FEETFIRST. For litt mildere dager da snøen smelter eller det regner, passer det bra med et par varmfôrede og vanntette sko i sneakersmodell. De er ikke for varme eller grove, men beskytter mot væten og har fleecefôr som holder føttene varme. Sjekk våre modeller fra Lejon og velg favorittene sammen med barna. Zoey tilbyr fleecefôrede boots med fine detaljer som er perfekte til skole og lek når temperaturen ligger rundt null. En allsidig favoritt for barn i alle aldrer.

Dette var bare et mindre utvalg av alle våre vintersko. Du finner dem og alle andre vinterrustede sko, skoletter og boots på denne siden. La deg inspirere og sjekk litt rundt, så er vi overbeviste om at du kommer til å finne rette vintersko for nettopp deg og dine behov. Handle online og få vinterskoene levert trygt og sikkert, eller besøk en av våre DinSko-butikker for personlig service. Vi ønsker deg en riktig fin og herlig vinter

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.