Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Tøfler

Å stikke føttene inn i et par deilige og behagelige tøfler når man står opp om morgenen eller kommer hjem fra jobb og skole, det er hjemmefølelse på ordentlig. Ikke bare fordi tøfler både kan være fotriktige og gi god støtte for foten, eller varme frosne føtter på vinterkalde gulv (selv om dette er vel så gode grunner) – et par personlige favorittøfler gjør alt litt koseligere. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-nilsonshoes-galleriet-bergen

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grønn
Grå
Lilla
Metall
Oransje

183 artikler

Lejon, Clog
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova Embossed
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Lejon, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Aspen1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Slipin
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
Dinsko, Slipin
400 NOK
Str. 31-38Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko
Claudia Ghizzani, Harriet
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Kjøp tøfler til dame, barn og herre

Fôrede tøfler for ekstra kos, ja hva er bedre når høsten og vinteren uler utenfor vinduene? Nei ingenting slår et par fôrede tøfler som omslutter foten. Varmt, mykt og behagelig skal det være! Uansett om du foretrekker ekte saueskinnsfôr eller tøfler med fuskepels, har du mye å oppdage her hos oss. Finn dine favoritter og kjenn hvordan hver morgen, hjemmehelg og kveldsstund blir så mye koseligere med et par varmende tøfler på føttene. Velg mellom åpen og lukket hæl og myk eller litt fastere såle.

Fra vårt eget merke LINEAR finner du ullfôrede tøfler i ekte skinn fra sertifiserte garverier. Omsluttende godinger med dunbløtt fôr som går utenpå skaftet for en skikkelig deilig følelse! Finnes i flere farger. Hvis du i stedet foretrekker et par fleecefôrede slip-in-tøfler, foreslår vi at du tar en titt på favorittene fra Alley i fine farger og med fin ullimitasjon på overdelen.

Har du rette tøfler på jobben og hjemmekontoret?

Har du et arbeid der du går og står store deler av dagen? Da er det helt klart et par fotriktige og dempende tøfler med bekvem fotseng som er det beste valget. Oppdag hele vårt sortiment av klassiske tøfler med bekvem mellomsåle i kork og yttersåle i støtdempende gummi. En skånsom tøffel som avlaster både knær og rygg og er veldig behagelig å gå i også i lange perioder. Du finner den type tøfler fra blant andre Lejon og Linear. I de senere år har disse klassiske tøflene gått fra å bli ansett ”biologilærersko” til å bli brukt på catwalken når hippe klesmerker har vist nye kolleksjoner og matchet med et par korksålede tøfler. I dag er det like populært å bruke denne typen tøfler som avslappet mote på uteserveringen som på kontoret.

Barnslig herlige innetøfler for barn

Vi har selvfølgelig også mengder av lekne og komfortable innetøfler for barn. Tøfler med enkel knepping og god sklibeskyttelse som passer utmerket i barnehagen, på skolen og i fritidsordningen. Barna har også herlige sommertøfler å velge blant når det er travelt med å komme seg ut til lek og moro i sommerferien.

Ta en titt i vår verden av bekvemme, koselige og fine tøfler for en litt mer komfortabel tilværelse – hjemme, på jobben, på skolen eller ute om sommeren. Her hos FEETFIRST finner du tøfler for dame, barn og herre for alle anledninger og smaker. Handle dine nye tøfler online her på nettstedet eller ta turen innom din nærmeste butikk, så hjelper vi deg med å finne de rette tøflene. Just slip into style!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.