Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Reimsandaler

Slip in

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sandaler

Ingen ordentlig sommer uten et par herlige sandaler. Når været blir varmere og solen skinner, vil man jo bare slippe ut tærne og vifte med dem i den friske luften. Det er vanskelig å slå den der følelsen når det bare er å gli inn i et par sommerlige sandaler og gå ut i den varme luften. Så sørg for å oppdatere garderoben med sesongens sandaler og vær klar for alt fra strandlivet til hagefesten i sommer. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-nilsonshoes-galleriet-bergen

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grønn
Grå
Lilla
Metall
Gul
Rød
Oransje

354 artikler

Lejon, Clog
150 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1 Ds Wrincle Tx
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push1 Ds Wrincle Tx
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Pace, Nero
720 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Nero
720 NOK
Din Sko
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova Velcro
300 NOK
Din Sko
Lejon, Nova
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Nova Embossed
180 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Alley, Hio
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vox, Push2
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Fia
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Arthur Sandal
400 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Ceriva
520 NOK
Din Sko
Linear, Cervia
520 NOK
Din Sko
Xit, Martis
400 NOK
Din Sko

Kjøp sandaler til dame, barn og herre

Sandaler har vært en favorittsko i minst noen tusen år (det er jo en grunn til at det kalles romersandaler og gladiatorsandaler!), er de jo så tidløse og allsidige. Det er derfor de er uunnværlige på late dager ved bassenget og på stranden, når du rusler rundt i en storby og til avslappede festkvelder og på uteserveringen. Match med et par jeansshorts eller bruk dem til badetøyet om dagen og løft stilen med en bukse eller et skjørt til kvelden. Det beste er naturligvis å variere sandalstilen for ulike anledninger.

Finn dine favorittsandaler

Et par enkle slip-ins eller pool slides er perfekte å gli inn for ledige feriedager i solen, mens et par stilige reimsandaler passer utmerket for shoppingrunden eller ettermiddagsdrinken. Hos FEETFIRST finner du selvfølgelig favorittsandalene for både dame, barn og herre og fra mange ulike merker. Med sin superbekvemme fotseng og sofistikerte design er det ikke rart at sandalen i dag er like populær på kontoret som på catwalken. Fra LINEAR finner du våre egendesignede sandaler i høy kvalitet og med et moderne preg. De er like herlige å bruke både som innetøffel og avslappet sommersandal. Fine og bekvemme slip-in-sandaler for hele familien finner du også fra LEJON, både med såle i klassisk korklook og barnevennlige lekesandaler i ultralett materiale med hælrem. Litt mer elegante damesandaler med fine remmer og detaljer som stikker seg ut, finnes i vakre utførelser fra Rieker, So All og Vox blant andre.

Sandaler for både aktive og late dager

Hvis du er blant dem som gjerne utfordrer deg selv i ferien med turer og vandringer, tilbyr vi gode tur- og hikingsandaler fra ECCO, LEJON og Leaf for å nevne bare noen merker. Disse sandalene har slitesterke detaljer og litt tykkere, grepvennlig såle, slik at de er komfortable og stabile selv på ujevne underlag. Dessuten sitter de godt på foten med regulerbare remmer for tilpasset passform.

Ja, som sagt, sandaler kan brukes ved de fleste anledninger i løpet av sommeren. Klikk hjem dine nye sandaler til den varmere årstiden, slik at du er klar for alt – fra feriesløve dager til utfordrende eventyr! Ta en titt rundt, klikk hjem dine nye sandaler og vent på leveransen. Eller besøk våre fysiske butikker og få kunnskapsrik hjelp fra vårt personale.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.