Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Sko
Produkter

Babysko

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pensko

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Skotilbehør

Sneakers

Snøresko

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Pensko til herre og barn

Når vi snakker om pensko, tenker vi mer på de der skoene som hentes frem når det er noe spesielt som står på programmet. Det kan f.eks. være bursdagsselskap, fest, bryllup eller julefest. Ja, rett og slett anledninger da man vil kle seg opp litt og være litt ekstra elegant både når det gjelder klær og sko. Da kan det være bra å ha et par nye pensko i garderoben. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Følgende filtre stemte ikke overens:
dinsko-nilsonshoes-galleriet-bergen

Disse filtrene er derfor ekskludert. Produktene som vises samsvarer med de andre valgte filtrene.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
Sort
Flerfarget
Hvit
Brun
Rosa
Grå
Lilla
Metall

29 artikler

Dinsko, Chicago
500 NOK
Str. 31-39Din Sko
Stepside, Payton
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Stepside, Payton Derby Pu
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Linear, Emil
300 NOK
Str. 31-39Din Sko
Linear, Wendy
300 NOK
Str. 31-38Din Sko
Stepside, Nico
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Dinsko, Lanto
300 NOK
Str. 25-30Din Sko
Iguassu, Ango
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Paul
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Paul Classic
600 NOK
Din Sko
Mino, Lanto Ballerina
150 NOK
Str. 20-24Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ds.Lanto Butterfly
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Lanto Ballerina Unicorn
180 NOK
Str. 25-32Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Jasmin Bow
180 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Carroll Strap
300 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Pace, Nicola
900 NOK
Din Sko
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Payton
600 NOK
Din Sko
Iguassu, Randalf Lace Brown
650 NOK
Din Sko
Dinsko, Lanto
250 NOK
Str. 25-30Din Sko
Zoey, Jasmin Glitter
150 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
Zoey, Ballerina
199 NOK
Str. 33-37Skopunkten - 3 for 2
-38%
Iguassu, Randalf Lace Blk
399 NOK 650 NOK
Din Sko

Kjøp pensko til herre og barn

Pensko kan naturligvis innebære ulike ting for ulike mennesker. Det finnes heldigvis ikke bare ett par som skal passe for enhver smak! Er du en person som er bekvem i dress og kanskje bruker en elegant ”uniform” på jobben, kjenner du nok allerede til ulike typer klassiske pensko. Sjekk i så fall vårt velvalgte sortiment av stilrene snøresko i ekte skinn i brunt eller svart.

Pensko med kvalitet og stil

Elegante snøresko i moderne, men tidløse snitt finner her. Fra ordentlig klassiske derbysko med kort snøring til litt mer hverdagslige pensko med gummisåle og fine sømmer. Velg den fargen og designen som gir nettopp deg og din stil et løft når du vil ha et finere antrekk. Blant våre egne varemerker i Din Sko finner du stilige snøresko fra blant andre Iguassu, elegante modeller i skinnimitasjon til gode priser. Hvis du foretrekker ekte skinn, tilbyr vi vakre pensko fra PACE, elegante sko med stilren silhuett som er både verdensvante og personlige.

Pensko til festen

Kanskje du vil benytte anledningen til å gjøre gode kupp på pensko til kommende høytider og senere anledninger? Bunkre i så fall opp med lekre sko, slik at du kan variere stil på middagen, festen og bedriftsarrangementet? Sjekk vår avdeling med sko til nedsatte priser, SALG. Her finnes det også pensko for herre og barn til veldig bra priser – alltid verdt en titt! Og når vi først snakker om pensko for barn – selvfølgelig skal også de små kunne kle seg opp og føle seg litt ekstra fine når det det er klart for fest. Hos oss på FEETFIRST finner du både snøresko og sandaler som passer perfekt til fødselsdagen eller avslutningen!

Så uansett om du bruker pensko hver dag eller helst går i sneakers, men vil være beredt – ta en titt blant derbysko, skinnsko, semsketsko, brune sko, svarte sko, elegante snøresko og alt hva pensko heter. Vi er overbeviste om at du finner skoene som gir stilen et løft når du vil kle deg opp. Handle online eller i butikk og vær klar for neste fest! Takk for at du handler hos FEETFIRST.

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.