Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Vinterboots

Vinterskoletter

Vinterstøvler

Vintersko til dame

Hos oss finner du mengder av fine og bekvemme vintersko å velge mellom. De gir deg et stilmessig løft, samtidig som de gjør sin jobb ved å holde deg varm og tørr på føttene. Uansett hvem du er, hvor du bor og hva du vil ha ut av dine vintersko, kan vi nesten love at det finnes noe som passer for nettopp deg i vårt store sortiment. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Hvit
Beige
Brun
Grå
Metall
Dame

25 artikler

Skinn
Alley, Ulla
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Doxta
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Doxta
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Doxta Soft Buckle
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Balboa
450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Varese High Waterproof White
900 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Rho Zipp Waterproof Black
800 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Varese
850 NOK
Din Sko
Linear, Amsterdam Chelsea Black
650 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Rho Zipp Waterproof Silver
800 NOK
Din Sko
So All, Arya
650 NOK 720 NOK
Din Sko
So All, Arya Zip
650 NOK
Din Sko
Vanntett
Linear, Leia Treck Waterproof Black
800 NOK
Din Sko
So All, Valenza Lace Up
650 NOK
Din Sko
So All, Valenza Lace Up
650 NOK
Din Sko
Alley, Foti Elastic
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Foti Lace Up
500 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Bold, Curling
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Lejon, Cardi
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-16%
Vox, Ruff Oak
499 NOK 600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-16%
Alley, Katinka Hi Lace Up
499 NOK 600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-33%
Vox, Ruff High Tx
299 NOK 450 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-33%
Alley, Doxta
299 NOK 450 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Vintersko til dame for de kalde månedene av året

Møt kulden med varmende, fine vintersko for dame fra oss på FEETFIRST. Når vinteren kobler grepet, trenger du verken å fryse eller bli våt på føttene. Her finner du alt fra robuste, varmfôrede skoletter med grov og grepsikker såle til stilrene vinterboots med ullfôr og superbekvemme, velsittende funksjonsstøvler for den urbane hikinglooken.

Finn rette vintersko for dame

Gode vintersko er en forutsetning for å føle seg bekvem og holde humøret oppe når temperaturen synker og snø og slaps dekker gater og torg. Men hva er som gode vintersko, er selvsagt også veldig individuelt og kommer an på hvem du er og hvordan din hverdag ser ut. Hvis du liker innekos og helst tilbringer vinterhalvåret i sofaen med et pledd over knærne og en kopp te i hånden, nøyer du deg kanskje med et par enklere vintersko. Et par lettfôrede boots eller skoletter med litt lavere skaft rekker langt hvis du for det meste beveger deg mellom hjemmet og bilen, jobben og treningsstudioet eller bor i de sørlige delene av landet der vintrene er litt mildere. Men av erfaring vet vi at vinteren kan bite seg ordentlig fast her også, så det er aldri feil å ha et par litt mer kraftige vintersko i bakhånd i vintergarderoben. Og alle som har barn, vet at en time i akebakken eller på tur i skogen kan få hvem som helst til å hoppe rundt og slå floke med blåfrosne tær …

Varme vintersko som passer for kvinner i hele landet

Du som elsker å være ute året rundt, har all grunn til å bruke litt ekstra tid på å finne de rette vinterskoene. Når en desimeter nysnø skal forseres i ti minusgrader, er det nok å koste snøen av bilen og skrape isen fra rutene for at føttene skal rekke å fryse og at den smeltende snøen lekker inn på vei til jobben – hvis du har valgt feil sko. Tenk heller komfort og funksjon for riktig utfordrende vinterdager og ha et par innesko på jobben som du kan bytte til når du kommer frem. Men dette er selvsagt enda viktigere for deg som aktivt oppsøker utendørsaktiviteter også i snø og kulde. For deg som er ute mye i jobben eller elsker å begi deg ut i skog og mark i helgene, er det et must med et par ordentlige gode vintersko. Fokuser på et par vinterskoletter, vinterstøvletter eller vinterboots som slutter tett rundt skaftet, gjerne med snøring for optimal passform, og selvfølgelig bør du velge en varmfôret modell for å holde føttene varme og bekvemme. Det er smart å satse på vanntette vintersko hvis temperaturen ligger rundt null eller hvis det blir mildvær. Da holder du garantert væten ute. Her finner du alle våre vintersko for dame, i alle prisklasser og for alle anledninger. Uansett om du er ute etter klassiske curlingsko, varmfôrede skoletter, vanntette støvler eller slitesterke snøresko – la ikke vinteren vinne kampen om din komfort og stil. Vi håper at dine nye vintersko kommer til å gjøre den kalde årstiden finere, varmere og mer behagelig!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.