Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Støvletter til dame

Damestøvletter kommer i mange herlige varianter. Lave damestøvletter, høye damestøvletter, damestøvletter med høy hæl, damestøvletter med lav hæl, mellomhøye damestøvletter, tynnfôrede, varmfôrede, elegante, solide, med tynn eller grov såle … ja, dere forstår. Det er vanskelig å definere støvletter for dame fordi de kan se ut på veldig mange ulike måter. Det er bra, for det øker sjansen for at nettopp du skal finne de nye støvlettene som passer best for nettopp deg for anledningen. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Hvit
Beige
Dame

11 artikler

Alley, Kay Mid
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Vanntett
Linear, Varese High Waterproof White
900 NOK
Din Sko
Alley, Kay
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Pace, Asia High
1250 NOK
Din Sko
Skinn
Pace, Taniah High
1250 NOK
Din Sko
Vox, Trinty Hi Lace Up
600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley, Jenni Twist Pu
550 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Skinn
Pace, Asia Lace Up
1250 NOK
Din Sko
-16%
Vox, Ruff Oak
499 NOK 600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-16%
Alley, Katinka Hi Lace Up
499 NOK 600 NOK
Skopunkten - 3 for 2
-27%
Alley, Jenni Hi Elastic Side
399 NOK 550 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Finn dine nye damestøvletter

Hos oss på FEETFIRST finner du damestøvletter i ulike skaftlengder, hælhøyder og materialer for alle anledninger. Et par høye støvletter i fint skinn eller semsket i stilren design gir eleganse til et hvilket som helst antrekk og kan varieres på mange ulike måter. Du kan bruke dem til skjørt eller kjole, utenpå eller under buksekanten og til en avslappet eller velkledd stil. Alt kommer an på sammenhengen og hvordan du vil style dine høyskaftede støvletter. Og når det gjelder hælhøyde og -utforming, finnes det også mye å velge mellom. En høy klosshæl gir stabilitet og pondus, en smal, rett hæl kan være et godt valg hvis du vil gi looken et løft til festen eller kontoret, mens en lav hæl og fleksibel såle er et bra hverdagsvalg hvis du vil være bekvem.

Hvilken stil velger du?

Når det gjelder skaftet på dine nye damestøvletter, er det helt opp til deg. Et par tettstittende over-knee-støvletter eller tight skaft som dekker leggen? Eller foretrekker du et videre skaft for å skape bekvem romslighet og fleksibilitet? En praktisk glidelås på innsiden av skaftet eller en stilren dra-på-støvlett? Eller hvorfor ikke et par støvletter med lang snøring som gjør at du kan tilpasse passformen? I tillegg til de rent funksjonelle valgene finner du også fine detaljer i form av spenner, remmer og synlige sømmer som forsterker uttrykket på dine damestøvletter. Uansett årstid finner du alltid rett støvlett i vårt store sortiment. Stilige, bekvemme og oppdaterte damestøvletter som hever looken et par hakk uansett hva som står på programmet. Så nå er det bare å begynne å lete blant våre modeller av damestøvletter – noe for enhver anledning. Hvilke blir dine nye favoritter? Vi håper at du finner det du leter etter og at du kommer til å få mye glede av dine nye støvletter. Du handler enkelt og trygt online eller butikk!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.