Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Sandaletter

Sneakers

Høye sneakers

Lave sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Sneakers til dame

Damesneakers har i dag en like selvsagt plass i sportsbagen som til jobbklærne. Dessuten fungerer et par cleane sneakers helt utmerket til skjørtet eller kjolen når det er utekveld med venninnene eller i passe oppkledde sammenhenger. Det finnes rett og slett et så enormt utvalg av fine sneakers for alle smaker, stiler og anledninger at uansett hvilken klesstil du foretrekker, kan du finne sneakers som matcher. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Brun
Rosa
Grå
Grønn
Lilla
Rød
Dame
Skopunkten - 3 for 2

102 artikler

Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Connie
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Chris
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Chris
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Chris
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Chris
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Li
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Li
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Li
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Sam
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Connie
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Connie
200 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Li
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Li
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Li
350 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Connie
300 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Berry
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Moni
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Alley Comfort, Moni
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Bailey
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2
Lejon, Berry
380 NOK
Skopunkten - 3 for 2

Sneakers til dame for alle stiler

Sneakers. Joggesko. Trainers. Kicks. Runners. Sportssko. Kjært barn har mange navn. Og at nettopp sneakers (som jo er den termen som har vunnet slaget i dette tilfellet) i årenes løp og i ulike deler av verden har hatt så mange ulike benevnelser, sier vel det meste om skoens popularitet. Sneakers har rett og slett gjort en imponerende motereise fra å ha blitt lansert som en rendyrket sports- og aktivitetssko til at den i dag fullstendig dominerer gatebildet i hvilken som helst by og sammenheng

Den historiske reisen for sneakers

Fra begynnelsen var det behovet for en skånsom og fleksibel sko for idrettsutøvere som gjorde at man begynte å utvikle sko med gummisåle og elastisk tekstiloverdel. Tennissko, basketsko og løpesko var tidlige eksempler på sneakers som ble utviklet med spesialegenskaper for enhver idretts spesifikke behov. Det finnes også flere legender innen nettopp disse idrettene som har popularisert og gjort sine favorittsneakers ikoniske. Den klassiske sneakeren Stan Smith er kanskje det mest opplagte eksempelet. Den britiske tennisspilleren med samme navn er nærmest blitt synonym med den cleane, hvite snøresneakeren i skinn og pryder dessuten modellens pløse med sitt stiliserte portrett og sin signatur. Michael Jordan, en av verdens beste basketspillere gjennom tidene, har Jordan Air. Og i dag er runninginspirerte sneakers en av de aller største kategoriene der form og funksjon sammen utgjør den perfekte looken og komforten for en oppdatert, sporty hverdagsstil.

Damesneakers kan mathe enhver look

Det som gjør sneakers så spesielle, er at de har klart å leve videre som identitetsmarkører i subkulturer som ulike musikkstiler og skatekretser og samtidig erobret det brede publikum. Fra en casual look til sporty aktiv til elegant jobbantrekk – du kommer garantert til å finne sneakers som passer for nettopp din look! Høye sneakers, lave sneakers, sneakers med cupsole, sneakers i luftig mesh, semsket, skinn eller tekstil, sneakers med snøring, borrelåsknepping eller elastikk, superlette sneakers og stabile sneakers med vattert skaft og kraftig såle. I de senere år har sneakerssesongen også ekspandert og i prinsippet kan du bruke sneakers året rundt. Det er bare å tilpasse stil og funksjoner etter årstid, så trenger du aldri å bruke noe annet hvis du ikke kan få nok av sneakers. Vinter med snø og minusgrader? Høstrusk med vind og regn? Det er ikke noe problem, hos FEETFIRST finner du modeller som er varmfôrede og vanntette med grepsikre såler!

Sånn, nå er du klar til å begynne å lete blant alle de stilige damesneakersene i vårt store sortiment: høye sneakers, lave sneakers, kanvas, slip-ons eller chunky sneakers. Søk på ditt favorittmerke, sesongens trendfarge eller klikk deg bare rundt og la deg inspirere av mengder av nye sneakers fra de beste varemerkene. Du klikker enkelt hjem dine nye favoritter online fra FEETFIRST. Vi håper du finner noen som passer for nettopp deg!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.