Handlekurven er tom

Total 0 NOK

Til kassen
  • FEETFIRST NO
  • Din Sko
  • Skopunkten
Filtrer & sorter
SorteringRelevans
Dame
Herre
Barn
Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
Størrelse
Farge
Varemerke
Pris
Avanserte filtre
Dame
Produkter

Ballerinasko

Boots og skoletter

Gummistøvler

Lave sko

Loafers

Pumps

Sandaler

Reimsandaler

Slip in

Sandaletter

Sneakers

Støvletter

Tøfler

Vintersko

Slip in til dame

Uansett om du er ute etter en flat dame-slip-in for late feriedager eller vil legge til en liten hæl for en mer velkledd look, så finner du dine slip-ins her. Og de er like fine til shorts, bukse og sommerkjole. Her finner du slip in-sandaler for dame til alle sommerens anledninger. Feetfirst - sko fra DinSko og Skopunkten.

Din Sko
Ecco
Nilson Shoes
Skopunkten - 3 for 2
36
37
38
39
40
41
42
Sort
Flerfarget
Hvit
Beige
Blå
Rosa
Brun
Grå
Grønn
Oransje
Dame
Din Sko

57 artikler

Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Linear, Nova
300 NOK
Din Sko
Xit, Nicol
530 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Linear, Nova
250 NOK
Din Sko
Xit, Nicol
530 NOK
Din Sko
Xit, Nicol
530 NOK
Din Sko
Xit, Nicol
530 NOK
Din Sko
Attitude, Ortona
550 NOK
Din Sko
So All, Dina
500 NOK
Din Sko
Xit, Ortona
550 NOK
Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celeste
500 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Celia
550 NOK
Din Sko
So All, Aspen
400 NOK
Din Sko
So All, Aspen
400 NOK
Din Sko
So All, Aspen
400 NOK
Din Sko
So All, Aspen
400 NOK
Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko
So All, Avelino
500 NOK
Din Sko

Kjøp slip in til dame

Med et par komfortable slip-ins får du ikke bare et par sommerlige sko, du får en hel følelse. Følelsen av frihet, enkelhet og bekvemmelighet. I vårt sortiment av slip-ins for dame finner du rikelig med eksempler og vi er overbeviste om at du kommer til å forstå hva vi mener når du har fått hjem dine nye slip-ins eller sandaler. Ingen krevende snøring, ingen glidelåser eller spenner som skal ordnes med – bare gli inn i dine favoritter og gå ut gjennom døren. Og når du kommer hjem, er det bare å legge dem på skohyllen, enkelt og raskt. Men fremfor alt elsker vi slip-ins fordi vi forbinder dem med fint vær og herlige dager.

Slip-ins setter sommerstilen

Det ligger jo i denne skotypens natur at den passer best når det er varmt og tørt, slik at du kan la føttene få litt fri fra skoletter og sko som dekker hele foten. Men selv om det handler om en uvanlig avslappet skotype, betyr ikke det at du ikke kan være fin i et par slip-ins. Vårt utvalg av slip-ins for dame strekker seg fra de enkleste badetøflene og clogs-modellene til sofistikerte sandaler i elegante utførelser og med fine detaljer. Men la oss likevel begynne med slip-ins som virkelig ånder av fritid og sommer uten kruseduller. Her finner du klassiske badetøfler fra Lejon i fine fargekombinasjoner og med den klassiske logoen på overdelen. Perfekt for dager der du glir rundt blant bassenger, på stranden eller bare henger i parken. Og med de siste sesongenes oppgradering av badetøffelen, eller pool slides som de også kalles, kan du lett bruke den på uteserveringen også eller når du rusler rundt på byen.

Slip in, Slip out

En annen klassisk slip-in-modell er selvfølgelig sandalen eller tøffelen med korksåle og doble spenner oventil. En fotriktig kultmodell som du på sommeren kan bruke som kul og komfortabel sandal. Og med tanke på dens bekvemmelighet og tidløse stil kjøper du gjerne et par for vinterhalvåret og bruker dem som innetøfler på jobben eller hjemme. Når du har bestemt deg, klikker du enkelt hjem dine nye favoritter online og lener deg tilbake. Eller besøker Din Sko for personlig service i butikk. Slip into summer!

Feetfirst

Medlemskap

Velkommen til FEETFIRST Friends. Ved å registrere deg som medlem i FEETFIRST Friends godkjenner du disse vilkårene og bestemmelsene.

FEETFIRST Friends er et lojalitetsprogram der du tjener opp poeng som gir deg rabatter, tilbud, invitasjoner til konkurranser og eventer og mye mer.

Ansvarlig for FEETFIRST Friends er NilsonGroup AB.

Medlemskapet i FEETFIRST Friends er kostnadsfritt og tegnes med deg som er over 16 år og registrert i folkeregisteret i Norge. Som medlem registrerer du alle kjøp ved å oppgi personnummer i kassen (du trenger ikke noe klubbkort).

Medlemskapet gjelder i samtlige av NilsonGroups norske butikker, dvs. hos Din Sko, våre Ecco Stores, Jerns, Nilson Shoes, Radical Sports og Skopunkten, samt på feetfirst.no. Medlemskapet og øvrige fordeler gjelder bare ved kjøp til deg selv eller personer i din husstand. Medlemskapet er personlig og kan ikke overføres til andre.

Poeng

Samtlige kjøp (med unntak av kjøp av gavekort) genererer poeng. For at poeng skal registreres må du vise gyldig legitimasjon i butikk eller oppgi personnummer ved kjøp på feetfirst.no.

Poeng beregnes fra og med ditt første kjøp som medlem og registreres på ditt medlemskap. Det er kun kjøp til deg selv eller personer i din husstand som genererer poeng.

Du kan også tjene poeng ved å delta i andre aktiviteter som genererer poeng og som klubben iblant tilbyr.

Poengene du har opptjent, er personlige og kan ikke overføres til andre personer eller medlemmer.

De poengene du har tjent ved kjøp av en vare, trekkes fra medlemskontoen din dersom du returnerer varen.

Poengene dine baseres på 12 måneder etter opptjeningsdagen.

Håndtering av personopplysninger

NilsonGroup behandler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning. Personopplysningsansvarlig er NilsonGroup AB (org. nr.: 556192-9315), Box 508, SE-432 19 Varberg, Sverige.

Personopplysninger som vi behandler, er for- og etternavn, e-postadresse, mobilnummer, personnummer, postadresse samt opplysninger om dine kjøp (dvs. kassakvitteringer). Vi behandler dine opplysninger for å administrere poeng, sende deg kundetilpassede medlemstilbud, gjennomføre markeds- og kundeanalyser samt for å muliggjøre rettet markedsføring og aktiviteter til deg basert på dine tidligere innkjøp.

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge du er medlem i FEETFIRST Friends.

Vi kan komme til å benytte andre firmaer for å administrere ditt medlemskap og hjelpe oss med markedsføringsutsendelser. Disse firmaene assisterer med personopplysninger, men det er fortsatt vi som er personopplysningsansvarlige. Vi bruker Bisnode til å oppdatere adresseopplysninger. Dine personopplysninger kommer ikke til å bli overført til land utenfor EU eller EØS. Hoveddelen av all kommunikasjon fra FEETFIRST Friends skjer via e-post og sms, men adresserte utsendelser forekommer også. Hvis du ikke vil ha utsendelser med tilbud, kan du når som helst kontakte FEETFIRST kundeservice. Du har rett til skriftlig å be om å få informasjon om hvilke opplysninger vi har registrert om deg. Du kan når som helst begjære retting av feilaktige opplysninger.

Rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

For at vi skal ha rett til å behandle dine personopplysninger trenger vi et såkalt rettslig grunnlag. Vi behandler dine personopplysninger for å kunne oppfylle den avtalen vi har med deg som medlem.

Avslutte medlemskap

Ditt medlemskap gjelder på ubestemt tid fremover. Du kan si opp medlemskapet ved å kontakte FEETFIRST kundeservice. Hvis medlemskapet har vært inaktivt i 36 måneder, blir det avsluttet. NilsonGroup har rett til å si opp ditt medlemskap med umiddelbar virkning ved tilfeller av misbruk (f.eks. hvis du ikke betaler for dine kjøp). I forbindelse med at medlemskapet opphører, kommer vi til å sperre ditt medlemsnummer og slette samtlige av dine registrerte personopplysninger fra medlemsregisteret. Dette skjer så snart alle utestående økonomiske transaksjoner er utført. Du har ikke rett til registrerte poeng etter at medlemskapet er avsluttet.

Endring av vilkårene

Disse medlemsvilkårene gjelder fra og med 1. mai 2019 for deg som er medlem i FEETFIRST Friends. NilsonGroup forbeholder seg retten til å endre medlemsvilkårene. Endringer trer i kraft i forbindelse med at de publiseres på feetfirst.no der seneste versjon av vilkårene alltid finnes. NilsonGroup er ikke ansvarlig for manglende oppfyllelse av sine forpliktelser ifølge medlemsvilkårene eller skade som skyldes omstendigheter utenfor NilsonGroups kontroll, for eksempel, men ikke begrenset til, endret lovgivning, myndighetstiltak, krig, streik, blokade, lockout eller annen lignende omstendighet (såkalt force majeure).

Kontakt

FEETFIRST kundservice
Box 508
SE-432 19 Varberg, Sverige
friends@feetfirst.no

10 % på ditt første kjøp!

Bli medlem og få nyheter før alle andre, få klubbpriser og eksklusive tilbud!

Vi bruker cookies for å gi deg best mulig kundeopplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester samtykker du til dette. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger og cookies.